Ολυμπιακός: Θέλει εξτρέμ…κανονικό

Τα φιλικά είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα, αν και η ανάγκη απόκτησης εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό είναι πλέον πασιφανής και επιτακτική. Από παλιά…

Τα φιλικά είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα, αν και η ανάγκη απόκτησης εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό είναι πλέον πασιφανής και επιτακτική. Από παλιά…
Ο Πέδρο Μαρτίνς χτίζει τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν και με το ένα φιλικό να ακολουθεί το άλλο, το ίδιο συμβαίνει και με τα συμπεράσματα που βγαίνουν.
Αυτό πάντως που δεν χρειάζονταν τα εν λόγω φιλικά, μιας και είναι μια «χρόνια κατάσταση» στον Ολυμπιακό, είναι η ανάγκη απόκτησης πλάγιου επιθετικού.
Ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα θα είναι εξτρέμ!!!
Ένας παίκτης τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη και ουσιαστικά δεν έχει, μετά την μεταγραφή του Ποντένσε στην Γουλβς.
Στα χρόνια αυτά πολλοί έχουν «βαπτιστεί εξτρέμ» ή «πλασάρονται» με την ικανότητα να «παίξουν και εξτρέμ». Κάποιοι απλά δεν μπόρεσαν.
Τα συμπεράσματα έχουν βγει και κυρίως όταν μιλάμε για το τι θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Που και σε αυτό έχει δυσκολευτεί σε πολλά ματς, που έχει κερδίσει ασθμαίνοντας.


Επειδή έχουν γραφτεί πολλά για το τι έκανε ή δεν έκανε ο κοντόσωμος Πορτογάλος στον Ολυμπιακό, αυτό που δεν σηκώνει καμία αμφισβήτηση είναι ότι τέτοιο παίκτη δεν ξαναβρήκε ο Μαρτίνς.
Ταχύτατο, ικανό στην κόντρα και «απειλή» στο ένας εναντίον ενός. Ικανό στο ν’ αποφύγει τον αμυντικό να μπει περιοχή και να δημιουργήσει, να πασάρει ή να σκοράρει.
Δεν έχουν σημασία τόσο τα στατιστικά του Πορτογάλου, όσο το τι ανάγκαζε την αντίπαλη άμυνα να πράττει για να τον σταματήσει. Περισσότεροι του ενός να τον προσέχουν, που από μόνο του έβγαζε υπεραριθμίες για τον Ολυμπιακό όταν πίεζε.
Αυτό και μόνο ήταν αρκετό….
Οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ακόμη έναν ακραίο επιθετικό, έναν εξτρέμ, που θα κάνει την διαφορά.
Αυτή την στιγμή έχει τον Ροντρίγκες, τον Μασούρα, τον Ραντζέλοβιτς (ο οποίος βρίσκεται υπό κρίση), τον Φαντιγκά (ο οποίος και αυτός θα κριθεί εάν θα παραμείνει στην πρώτη ή εάν θα πάει στην δεύτερη ομάδα), τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Βαλμπουενά και τους Ζίνκερναγκελ και Καρβάλιο που μπορούν κατά συνθήκη να παίξουν στα άκρα.
Η διοίκηση κινείται για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μαρτίνς. Ονόματα ακούγονται πολλά, με τελευταίο του Μπουκού της Ρεμς ο οποίος πάντως κοστολογείται γύρω στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Χώρια που πιθανότατα ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάτι «έτοιμο» και ποιοτικό, παρά έναν 20χρονο Γάλλο διεθνή με τις μικρές ομάδες και καταγωγή από το Κονγκό.
Θυμίζουμε ότι στο “κάδρο” εξακολουθεί να βρίσκεται ο Καναδός Κάιλ Λάριν, αλλά και ο Γάλλος Ρεμί Καμπελά.
Φυσικά όμως και ονόματα που δεν έχουν δει το φως ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν χωρίς πίεση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται εξτρέμ….κανονικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.