ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμό ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άλλαξε... ταχύτητα την Παρασκευή (24/6), σε ό,τι αφορά στην αποκατάστασή του - Δυνατή και η σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία για τους "ασπρόμαυρους"

Ανέβασε ταχύτητα σήμερα (24/6), σε ό,τι αφορά στην αποκατάστασή του, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε δρομικές ασκήσεις, συντομεύοντας τον χρόνο της επιστροφής του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Στο μεταξύ, και η σημερινή (24/6) προπόνηση των παικτών του “Δικέφαλου” στη Νέα Μεσημβρία ήταν δυνατή, με τον Ρασβλάν Λουτσέσκου να κρατά σε σταθερά υψηλό τέμπο τους “ασπρόμαυρους”.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Μπορεί την Παρασκευή (24.06) να είχε προγραμματιστεί μία μόνο προπόνηση, αλλά το τεχνικό επιτελείο φρόντισε να μετρήσει… διπλή, με ένα γεμάτο πρόγραμμα με δουλειά σε όλους τους τομείς.

Πάμε να κάνουμε μία καταμέτρηση με τα πεπραγμένα των παικτών στη Νέα Μεσημβρία. Πρώτα προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις και τρεξίματα, μετά παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια δουλειά σε γκρουπ τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Οικογενειακό διπλό και για φινάλε… τρέξιμο. Πολύ τρέξιμο!

Το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει τη σκληρή δουλειά πριν την αναχώρηση στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να βγαίνει στο γήπεδο για δρομικές ασκήσεις στα πλαίσια της αποκατάστασής του.

Το Σάββατο (25.06) οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται στις 09:30 και στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.