Παναθηναϊκός-Βέλεθ: Οι εποχές έχουν αλλάξει!

Ο Γιώρος Αργυρόγλου αναλύει τα δεδομένα της αραβικής πρότασης για τον Ισπανό μπακ του «τριφυλλιού».

Προβλήματα έχει δημιουργήσει στον Παναθηναϊκό η πρόταση των Αράβων για τον Φραν Βέλεθ, ωστόσο, στην διοίκηση της ομάδας του τριφυλλιού, έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη, αλλά και την Αλ Φάτεχ, που ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει, ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν το συζητά.   

Άλλωστε ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο το οποίο οφείλει να τιμήσει.

Από εκεί και ύστερα ο σύλλογος της Αθήνας, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, δηλαδή να δώσει μια γενναία αύξηση στον Ισπανό, προκειμένου να μην είναι δυσαρεστημένος, καθώς έκανε εξαιρετική σεζόν.   

Αν τώρα ο ίδιος επιμείνει και ζητήσει μεταγραφή, τότε θα πρέπει να πείσει την Αλ Φάτεχ, να αυξήσει την προσφορά της, καθώς τα χρήματα που προσφέρει (ούτε 200.000 ευρώ), δεν ικανοποιούν σε καμιά περίπτωση τον Παναθηναϊκό.   

Ο σύλλογος της Αθήνας το ξεκαθάρισε  άλλωστε χθες και στον μάνατζερ του Βέλεθ, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.   

Μάλιστα ενημέρωσαν ότι οι οποίες κινήσεις από την πλευρά της Αλ Φάτεχ θα πρέπει να γίνουν γρήγορα, καθώς η προετοιμασία ξεκίνησε και δεν υπάρχουν  περιθώρια αναμονής.   

Αν οι Άραβες επιμένουν, τότε θα πρέπει να επανέλθουν με συγκεκριμένη πρόταση,  που να καλύπτει τους πράσινους. Διαφορετικά ο παίκτης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.   

Οι εποχές που οι ποδοσφαιριστές αποχωρούσαν από την ομάδα για ένα κομμάτι ψωμί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν οι ημέρες που οποίος παίκτης ήθελε αποχωρούσε με μηδαμινό αντίτιμο.   

Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι.   

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει ρότα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και το πιο σημαντικό, δεν αντιμετωπίζει πλέον οικονομικό πρόβλημα.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!

Δείτε Επίσης