Λαμία : Σώθηκε στην “παράταση” (χρόνου) και τώρα… τρέχει!

Η Λαμία κατάφερε μόλις χθες να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκα 1 και πλέον με λίγο χρόνι στη διάθεσή της, "τρέχει" το σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Το πρώτο πράγμα που επεσήμανε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαιωάννου αμέσως μετά την λήξη του μπαράζ παραμονής, απέναντι στην αξιόμαχη Βέροια, ήταν η ψυχοφθόρα διαδικασία που βίωσε η ομάδα της Φθιώτιδας προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία σε μια σεζόν που κράτησε ως τα μέσα Ιουνίου!
Ο ίδιος στις δηλώσεις του παραδέχθηκε πως τώρα πλέον πρέπει να… τρέξουν άπαντες έτσι ώστε η Λαμία να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμη ενόψει του νέας χρονιάς!
Δύσκολο έως και απίθανο να μείνει στον πάγκο της ομάδας ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα! Οριστική απόφαση ακόμα δεν υπάρχει αλλά, δεν φαίνεται πουθενά κανείς… οιωνός που να καταδεικνύει την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές!


Πάρα πολλά συμβόλαια παικτών λήγουν και πιθανότατα αρκετά από αυτά να μην ανανεωθούν! Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγονται οι περιπτώσεις των Βύντρα, Αραμπούλι, Μαρτίνεθ ενώ εδώ πιο πιθανές στο σενάριο παραμονής είναι οι περιπτώσεις των Σαραμαντά και Καραμάνου. Πολύ πιο συζητήσιμη η περίπτωση του Προβυδάκη. Όλα αυτά βέβαια είναι λογικό να εξεταστούν μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας για το οποίο ακόμη και αυτές τις ώρες υπάρχει επικοινωνία με πρόσωπα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!
Με τοποθετήσεις τους, παίκτες που πήγαν φέτος στην Φθιώτιδα παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική «σωτηρία» της ομάδας, όπως ο έμπειρος επιθετικός Μανούσος όπως και ο μέσος Νούνες!
Μάλιστα ο Κοσταρικάνός παίκτης με αναρτήσεις του στα social media εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχία της ομάδας χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ευτυχισμένο και ευλογημένο συνάμα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.