Άρης: Ο Βρσάλικο κρατάει τον Αρίας στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η επικείμενη μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο στον Ολυμπιακό βάζει εμπόδιο στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Σαντιάγκο Αρίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον Άρη

Η επικείμενη μεταγραφή του ενός βάζει φρένο στην ενδεχόμενη μετακίνηση του άλλου… Συμβαίνουν κι αυτά στο μεταγραφικό παζάρι. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το εμπόδιο μπαίνει στο δρόμο του Άρη. Για να αρχίσουμε να ξεμπλέκουμε το κουβάρι, ο λόγος για τον Σίμε Βρσάλικο, που αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, και τον Σαντιάγκο Αρίας, που θέλουν να εντάξουν οι “κίτρινοι” στο δυναμικό τους.

Όπως γράφει η ισπανική mundodeportivo.com, αλλά και η futbolred.com στην Κολομβία, η απόκτηση του Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό αυτομάτως δημιουργεί κενό στο δεξί άκρο της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εκεί, έτσι κι αλλιώς η ισπανική ομάδα θα αναζητούσε έναν παίκτη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Με τη φυγή του Κροάτη καλείται πλέον να αναζητήσει δύο. Εκτός αν ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφασίσει να κρατήσει τον Σαντιάγκο Αρίας, ο οποίος επιστρέφει από το δανεισμό του στη Γρανάδα, και συνεχιστεί η αναζήτηση για έναν δεξιό οπισθοφύλακα.

Βεβαίως, η futbolred.com επισημαίνει ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ενημερώσει στο παρελθόν τον Αρίας ότι δεν τον υπολογίζει, εξ ου και οι απανωτοί δανεισμοί του σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Γρανάδα, όμως, επειδή στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι, που λέει η λαϊκή ρήση, δεν αποκλείεται τελικώς ο Αρίας να μείνει στο ρόστερ και να ξεκινήσει τη σεζόν με την Ατλέτικο, με την οποία έτσι κι αλλιώς ο Κολομβιανός δεξιός οπισθοφύλακας έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε ο Άρης είναι αναγκασμένος να αφήσει την περίπτωσή του, για την οποία έδειξε ενδιαφέρον, και να στραφεί σε άλλες λύσεις. Είναι κάτι, πάντως, που έτσι κι αλλιώς μπορεί να συμβεί, καθώς η παραμονή ή όχι του Αρίας στην Ατλέτικο μπορεί να αργήσει πολύ να ξεκαθαρίσει. Κι αυτό χρονικά δεν βολεύει τους “κίτρινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.