Ο Jogo: “Δανεικός ο Καμάτσο στον Άρη”

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo θεωρεί βέβαιο ότι ο Ραφαέλ Καμάτσο θα δοθεί ως δανεικός στον Άρη από τη Σπόρτινγκ κι αυτό που μένει να διευθετηθεί είναι η οψιόν αγοράς του παίκτη από τους "κίτρινους"

Σχεδόν σίγουρο θεωρεί η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo το δανεισμό του Ραφαέλ Καμάτσο στον Άρη από τη Σπόρτινγκ. Συγκεκριμένα, στο σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενεί σήμερα (19/6) στη διαδικτυακή έκδοσή της αναφέρει ότι το μέλλον του 22χρονου μεσοεπιθετικού, που έχει πορτογαλική υπηκοότητα, αλλά έλκει την καταγωγή του από την Αγκόλα, είναι στους “κίτρινους” και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί αυτό είναι ο ορισμός της ρήτρας αγοράς του παίκτη, καθώς η ομάδα της Λισαβόνας θέλει να εξασφαλίσει μέρος της μεγάλης επένδυσης που έκανε, αποκτώντας τα δικαιώματά του από τη Λίβερπουλ έναντι πέντε (5) εκατομμυρίων ευρώ.

Το δημοσίευμα της O Jogo με τίτλο “Camacho: προορισμός σχεδόν βέβαιος, η Σπόρτινγκ προσπαθεί να εξασφαλίσει την επένδυση”, αναφέρει ότι “ο παίκτης των λιονταριών είναι πολύ κοντά να πάει στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν ακόμη κι άλλοι ενδιαφερόμενοι”.

Και συνεχίζει: “Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το μέλλον του Ραφαέλ Καμάτσο είναι στον Άρη Θεσσαλονίκης. Σημαντικά βήματα έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες, αν και η αξία της μετακίνησης δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Ο Καμάτσο θα δοθεί δανεικός και στο τέλος της σεζόν ο Άρης θα μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα επιλογής αγοράς των δικαιωμάτων του, εάν ο παίκτης δικαιώσει τις προσδοκίες που έχουν από αυτόν οι υπεύθυνοι της ελληνικής ομάδας”.

Καταλήγει το δημοσίευμα: “Η Σπόρτινγκ προσπαθεί να εξασφαλίσει την επένδυση που έκανε, όταν τον απέκτησε από τη Λίβερπουλ έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό ακριβώς το θέμα είναι που εξακολουθεί να καθυστερεί τη διαπραγμάτευση. Ο Άρης θέλει να προβλεφθεί χαμηλή ρήτρα αγοράς στη συμφωνία, που θα του επιτρέψει να προχωρήσει στην απόκτησή του στο τέλος της σεζόν, καθώς οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι ο παίκτης θα έχει καλές επιδόσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι ο Πορτογαλο-Αγκολέζος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ έως τον Ιούνιο του 2024”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.