Αλμέιδα: “Στην Αργεντινή οι προπονητές… αρρωσταίνουν”

Τους λόγους για τους οποίους δεν εργάζεται στην Αργεντινή αποκάλυψε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στάθηκε και στην κριτική που γίνεται στους προπονητές.

Μετά την Ρίβερ Πλέιτ και την Μπάνφιλντ που βρέθηκε στους πάγκους του στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα δεν έχει δουλέψει ξανά στην Αργεντινή.

Ο 48χρονος Αργεντινός προπονητής με δηλώσεις του στο ESPN αποκάλυψε για ποιον λόγο αποφάσισε να δουλέψει στο εξωτερικό και όχι στην πατρίδα του, τονίζοντας: “Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο. Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση, έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι στ’ αυτή την πλευρά, θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγμα, να επικρίνω κάποιον, όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν τον χώρο που δουλεύω“.

Ο “Πελάδο” αναφέρθηκε και στην Εθνική Αργεντινής: “Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την εθνική ομάδα, είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήμουν ποτέ στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.