Άρης: Και τ’ όνομα αυτού: Ράφαελ Καμάτσο! (vid)

Ο 22χρονος Πορτογάλος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο εκλεκτός του Χερμάν Μπούργος για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής των "Κιτρίνων"

Διαρκείς είναι οι μεταγραφικές ζυμώσεις στις τάξεις του Άρη με στόχο την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της προσεχούς σεζόν.

Μια από τις θέσεις που απασχολούν είναι αυτήν του δεξιού εξτρέμ κι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει με υψηλές προσδοκίες τη συγκεκριμένη θέση έχει βρεθεί από τους ανθρώπους της ομάδας. Πρόκειται για τον Ράφαελ Καμάτσο, τον 22χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στις Ρίο Άβε και Μπελενένσες ενώ υπήρξε ένας από τους πλέον υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της γενιάς του με θητεία σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του και παρουσία στις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ.

Οι σχετικές πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες με την προοπτική δανεισμού και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.