Μπούργος: “Πρώτος στόχος να περάσουμε την Γκομέλ!” (vids)

Ο Χερμάν Μπούργος οριοθέτησε τον πρώτο στόχο για τον Άρη για τη σεζόν 2022-2023, μίλησε για την ανάγκη να ενδυναμώσει το ρόστερ της η ομάδα, ενώ κράτησε χαμηλά την μπάλα για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα - Θερμή υποδοχή σε Πίρσμαν

Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα, ο Άρης βρίσκει μπροστά του την Γκομέλ από τη Λευκορωσία, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. Για τους “κίτρινους”, βεβαίως, ο στόχος είναι ένας, να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που δεν έκρυψε ο Χερμάν Μπούργος στις δηλώσεις που έκανε σήμερα (17/6) στο πλαίσιο της έναρξης της προετοιμασίας των “κίτρινων” για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε την Γκομέλ”, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου. Για να προσθέσει: “Τα παιχνίδια είναι δύο, δεν παραγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου, αλλά και τη θέλησή μας να προκριθούμε, χωρίς, όμως, να μπορούμε να πούμε ποια από τις δύο ομάδες είναι φαβορί”.

Ο Χερμάν Μπούργος σχολίασε ακόμη στις σημερινές του δηλώσεις το γεγονός ότι ο Άρης πρέπει να ενδυναμώσει το ρόστερ του, “κάτι που δουλεύουμε μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη”, όπως χαρακτηριστικά είπε. Ερωτώμενος για το στόχο της ομάδας στο νέο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Αργεντίνος τεχνικός του Άρη προτίμησε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα, λέγοντας ότι… “εμείς θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά, με στόχο πάντα τη νίκη!”

Επιπλέον της συνέντευξης του Μπούργος, η ΠΑΕ Άρης στην επίσημη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε και βίντεο από τη σημερινή (17/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Σε αυτό, πέρα από μέρος της διαδικασίας του προγράμματος, ξεχωριστή θέση έχει η εικόνα από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι “κίτρινοι” στον Μάρβιν Πίσμαν, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη αυτό το καλοκαίρι και την πρώτη προσθήκη στο ρόστερ της περιόδου 2022-2023.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.