“Σταματά την καριέρα του και συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Άλβες”

Μετά τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα και οι Πορτογάλοι μιλούν για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μπρούνο Άλβες.

Ο Μπρούνο Άλβες σταματά την ποδοσφαιρική του καριέρα και επιστρέφει στην ΑΕΚ για να την βοηθήσει από άλλο πόστο αναφέρουν οι Πορτογάλοι, με την “A Bola” να τονίζει πως θα μπορούσε αυτό να συμβεί ακόμα και μέσα στην Κυριακή!

Είναι γεγονός πως ο 40χρονος πρώην αμυντικός της Ένωσης έχει συζητήσει με τους ανθρώπους του κλαμπ και η επιστροφή θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένη και απλά μένει το πότε θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Το δημοσίευμα της A Bola για τον Αλβες αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ο Μπρούνο Άλβες θα μπορούσε να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες ως νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, τον σύλλογο που αγωνίστηκε το 2003/2004.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των ελληνικών ΜΜΕ αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του 40χρονου σέντερ μπακ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν έπαιζε στο πλευρό του Μανουέλ Φερνάντες στον Απόλλωνα που υποβιβάστηκε.

Ως παίκτης, σε επίπεδο συλλόγου, ο Μπρούνο Άλβες κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα στην Πορτογαλία, τρία Κύπελλα Πορτογαλίας και τρία Σούπερ Καπ (FC Porto), ήταν πρωταθλητής Ρωσίας δύο φορές, πανηγύρισε ένα Κύπελλο και ένα εσωτερικό Σούπερ Καπ (Ζενίτ) και κατέκτησε ένα Κύπελλο Τουρκίας και ένα τοπικό Σούπερ Καπ (Φενερμπαχτσέ). Με την Εθνική αγωνίστηκε (96 αγώνες και 11 γκολ) πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης (2016)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.