Καρυπίδης σε Μπούργος: “Προχώρα το σχεδιασμό!”

Τηλεδιάσκεψη είχε σήμερα (24/5) ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον προπονητή της ομάδας, Χερμάν Μπούργος, στην οποία αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Επί τρεις ώρες συνομιλούσαν σήμερα (24/5) σε τηλεδιάσκεψη που είχαν ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Χερμάν Μπούργος. Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης και ο προπονητής της ομάδας, που βρίσκεται στη Μαδρίτη, είχαν ως αντικείμενο συζήτησης τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον πρώτο να δίνει ξεκάθαρη εντολή στον δεύτερο να προχωρήσει το πλάνο του με τους παίκτες που κρίνει ότι ταιριάζουν σε αυτό!

Οι δύο άντρες μπήκαν και σε λεπτομέρειες στην τηλεδιάσκεψη που είχαν. Ανέφεραν ονόματα παικτών, καθώς ήδη μια προεργασία έχει γίνει από τον Μπούργος, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια πρώτη λίστα. Επίσης, στο πλαίσιο της συζήτησης οι δύο άντρες συμφώνησαν ο Θόδωρος Καρυπίδης να μεταβεί στις 2 Ιουνίου στην ισπανική πρωτεύουσα και να επισκεφτεί μαζί με τον προπονητή την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η επίσκεψη αυτή θα γίνει για να συζητήσουν οι “κίτρινοι” με τους ανθρώπους της μαδριλένικης ομάδας το ενδεχόμενο δανεισμού παικτών, που θα ενδιέφεραν τον Μπούργος να τους εντάξει στο νέο ρόστερ του Άρη.

Στη σημερινή συζήτηση τέθηκε και το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων ορισμένων από τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ, των οποίων οι συνεργασίες λήγουν στο τέλος του ερχόμενου Ιουνίου. Ο Μπούργος ήταν ξεκάθαρος επ’ αυτού, ζητώντας από τον Θόδωρο Καρυπίδη την παραμονή των Χούλιαν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια. Με τους δύο Ισπανούς παίκτες, πάντως, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είναι ήδη σε συζητήσεις περί ανανέωσης των συμβολαίων τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.