ΑΕΚ: Ραντεβού με την Κράσνονταρ για το μέλλον του ο Κριχόβιακ

Στη Ρωσία προκειμένου να συζητήσει με την Κράσνονταρ το θέμα του συμβολαίου του θα βρεθεί αρχές Ιουνίου ο Γκζέγκοζ Κριχόβιακ.

Ο Γκζέγκοζ Κριχόβιακ αποχαιρέτησε τους φίλους της ΑΕΚ μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο πως θα αποδεσμευτεί από την Κράσνονταρ.

Το κεφάλαιο Κριχόβιακ θεωρητικά μπορεί να μην έχει κλείσει οριστικά για την ΑΕΚ, ωστόσο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανόνητες για επανασύνδεση λόγω και των προτάσεων που έχει ο Πολωνός από ομάδες άλλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Τόμασζ Βλόνταρτσικ πρόκειται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στο Κράσνονταρ προκειμένου να διευθετήσει το θέμα του με τη ρωσική ομάδα.

Μάλιστα, ο Κριχόβιακ ζήτησε από τον προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς ολιγοήμερη άδεια εν μέσω των αναμετρήσεων για το Nations League προκειμένου να βρεθεί στη Ρωσία.

Έτσι θα παίξει στα ματς με Ουαλία (1/6), Βέλγιο (8/6) και Ολλανδία (11/6), αλλά δεν θα αγωνιστεί την 4η αγωνιστική κόντρα πάλι στο Βέλγιο (14/6) που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία, καθώς θα πρέπει να μεταβεί στο Κράσνονταρ για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

Την ίδια ώρα στη Γερμανία κυκλοφορεί σενάριο περί ενδιαφέροντος της Χέρτα Βερολίνου που θα δώσει αγώνα μπαράζ με το Αμβούργο για να δει αν θα μείνει στην Μπουντεσλίγκα για τον Γκζέγκοζ Κριχόβιακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.