Άρης: Απελευθερωμένος για την τελευταία νίκη

Ο Άρης πηγαίνει σήμερα (17/5, 20:00, NS2HD) στους "Ζωσιμάδες" κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να πετύχει την τελευταία νίκη στη σεζόν και να ελπίζει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην τελική βαθμολογία της SL1

Ο Άρης τον τελευταίο στόχο της σεζόν, την ευρωπαϊκή έξοδό του για τέταρτη συνεχή χρονιά, τον πέτυχε με τη νίκη που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική (9η) των πλέι οφ της SL1, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, απέναντι στην ΑΕΚ. Απελευθερωμένος από αυτό το άγχος, λοιπόν, πηγαίνει σήμερα (17/5, 20:00, NS2HD) στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που τον υποδέχεται εκεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος, για να πετύχει την τελευταία νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και να βελτιώσει τη θέση του στην τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα.

Αν οι “κίτρινοι” νικήσουν, το τελικό πλασάρισμά τους στη βαθμολογία εξαρτάται από το αποτέλεσμα στην Τούμπα, στην αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Με νίκη μιας από τις δύο ομάδες εκεί, τερματίζουν στην τρίτη θέση. Με ισοπαλία, όμως, πηγαίνουν σε τριπλή ισοβαθμία στους 62 βαθμούς με “ασπρόμαυρους” και “πράσινους” και κλείσουν τη σεζόν ως δεύτεροι, στο καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς σενάριο. Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, γιατί ο Άρης θέλει σήμερα τη νίκη στην ηπειρώτικη πρωτεύουσα και ποιο είναι το κίνητρο!

Μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA για το σημερινό παιχνίδι, ο Χερμάν Μπούργος τόνισε: “Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε!” Ο Αργεντίνος τεχνικός των “κίτρινων” με τη δήλωσή του πέρασε το μήνυμα στους παίκτες του τι περιμένει σήμερα από αυτούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, έναν αντίπαλο που αυτή τη σεζόν νίκησε δύο φορές στα τρία ως τώρα μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδια και χωρίς να δεχτεί γκολ σε κανένα από τα τρία (0-5, 2-0 και 0-0).

Ο Μπούργος έχει απουσίες εν όψει της σημερινής αναμέτρησης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπερτόγλιο και Σούντγκρεν, πουέφυγαν με προβλήματα τραυματισμών από την προηγούμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επίσης, ο Σάσα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος, καθώς και οι Γκάνεα, Ντιαγέ, Μπεναλουάν και Λόπεθ, οι οποίοι εδώ και καιρό ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Στην αποστολή δεν μετέχουν και οι Χαΐροβιτς, Ντένις, Άλι και Ντουάρτε, για αγωνιστικούς λόγους.

Αυτοί που πήρε μαζί του ο Μπούργος στα Γιάννινα είναι οι εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Καμαρά, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο , Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ματίγια, Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά, Σάκιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης και Σαλιάρης.

Σε ό,τι αφορά στη βασική ενδεκάδα, ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει, σε σχηματισμό 4-4-2, τον Κουέστα στην εστία, τους Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Εμπακατά από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα, τους Ματίγια και Ντουκουρέ ως αμυντικούς μέσους, τους Μαντσίνι και Ιτούρμπε στις πτέρυγες και τους Πάλμα και Καμαρά στην επίθεση.

Το τέλος του σημερινού αγώνα θα σημάνει σειρά εξελίξεων στον Άρη. Ήδη, γίνονται συζητήσεις για την παραμονή ή όχι κάποιων από τους υπάρχοντες παίκτες, αλλά και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Για ορισμένους από τους υπάρχοντες παίκτες (π.χ. για τον Σάκιτς) το σημερινό ενδέχεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι με την κίτρινη φανέλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.