Τεννές: “Μαύρη σελίδα η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που χάσαμε το παιχνίδι” (vid)

Ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του για την παραμονή του Απόλλωνα Σμύρνη στην κατηγορία, αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Κανένα παράπονο δεν έχει ο Μπάμπης Τεννές από την προσπάθεια των παικτών του. Όμως ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που έχασαν το παιχνίδι με τους Νικαιώτες.

“Έγινε μια καλή προσπάθεια από την ομάδα στα παιχνίδια των πλέι-άουτ. Η ομάδα προσπάθησε να αντεπεξέλθει με τους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ της. Αυτοί δεν ήταν αρκετοί για να μας κρατήσουν στην κατηγορία. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι στη Super League 2. Αν αυτή η προσπάθεια είχε γίνει νωρίτερα, τότε η ομάδα θα είχε περισσότερους βαθμούς και δε θα ήταν σ’αυτή την κατάσταση. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και καλή τύχη στα μπαράζ”. είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Δε μπορώ να αξιολογήσω τί έγινε στη διάρκεια του πρωταθλήματος θέλω να μιλήσω για τα παιχνίδια που ήμουν στο πάγκο εγώ. Η μοναδική μαυρή σελίδα θα έλεγα ότι είναι το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα άλλο, αλλά υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που χάσαμε το παιχνίδι”.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!