«Έδεσε» Αγριμάκη ο ΟΦΗ

Κάτοικος Κρήτης μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα συνεχίσει να είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Κάτοικος Κρήτης μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα συνεχίσει να είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης, καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έληγε το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο ο νεαρός τερματοφύλακας ύστερα από συνάντηση που είχε με τον Μάνθο Πουλινάκη, συμφώνησε και επέκτεινε το συμβόλαιο του για ακόμη τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Παίκτης του ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Μιχάλης Αγριμάκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του, που έληγε το καλοκαίρι, για τρία ακόμα χρόνια».

Αμέσως μετά την επέκταση του συμβολαίου του, ο Αγριμάκης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Νιώθω μεγάλη χαρά και συνάμα μεγάλη τιμή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Τους ευχαριστώ όλους και θέλω να είναι σίγουροι ότι καθημερινά θα δίνω τα πάντα για να τους δικαιώσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.