Δεν φταίει ο Στάνκοβιτς για τα… χάλια της ΑΕΚ (vids)

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήρθε στην ΑΕΚ ως πρωταθλητής από την Αυστρία και στα ματς που αγωνίστηκε και ήταν υγιής έδειξε πόσο πολύτιμος είναι για την Ένωση.

Στην ΑΕΚ όταν στραβώνει λόγω αποτελεσμάτων η φάση η… προσωποφαγία είναι πιο έντονη από κάθε άλλη ομάδα, καθώς για τα κακώς κείμενα πάντα αναζητείται ένα εύκολο θύμα. Θα είναι ο τερματοφύλακας; Θα είναι ο προπονητής; Θα είναι ο στόπερ; Θα είναι ο Μάνταλος; Ο Λιβάια; Και τα ονόματα συνεχίζονται και η κουβέντα είναι ίδια…

Ο τραυματισμός του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην προθέρμανση του αγώνα με τον Άρη άνοιξε και πάλι κουβέντα για τα λάθη που γίνονται στην ΑΕΚ, αλλά και κατά πόσο είναι ο Αυστριακός ικανός να υπερασπιστεί την εστία της Ένωσης. Συγνώμη, αλλά στα δικά μου μάτια δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει τέτοιο ζήτημα μιας και ο Αυστριακός στα ματς που έχει αγωνιστεί έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει, αλλά και πόσο σημαντικός είναι για την ανασταλτική λειτουργία της Ένωσης. Φυσικά και δεν φταίει ο Στάνκοβιτς για τα χάλια της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, ούτε επίσης γιατί τραυματίστηκε ή γιατί έμεινε τρεις μήνες αντί για έναν εκτός τον περασμένο Δεκεμβρίου.

Προφανώς και δεν μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης με τον Παναγιώτη Τσιντώτα γιατί και ο Έλληνας γκολκίπερ, παρότι παροπλισμένος για μεγάλο διάστημα όταν μπήκε στην ενδεκάδα έδειξε έτοιμος και βοήθησε εξίσου την ΑΕΚ. Για την λανθασμένη εκτίμηση στο 0-1 με τον Άρη δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, ο ίδιος ο Τσιντώτας γνωρίζει πως έκανε λάθος. Αλλά λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι βρίσκονται στην εξέδρα και στο πληκτρολόγιο.

Η απουσία του Στάνκοβιτς που υποτίθεται να έμενε εκτός για έναν μήνα, αλλά τελικά έμεινε για τρεις, φαντάζομαι όχι μόνο με δική του ευθύνη, φάνηκε σε πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο Αυστριακός γκολκίπερ επέστρεψε ουσιαστικά για τα playoff της Super League και μπορεί και στα τρία ματς να δέχθηκε γκολ, αλλά σε κανένα απ’ αυτά δεν φέρει ευθύνη. Επίσης, κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κράτησε με τις επεμβάσεις του μέσα στον αγώνα την ομάδα του μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Είναι άκαιρο και άτοπο εκτιμώ να “λιθοβολούμε” τους παίκτες της Ένωσης τούτη τη στιγμή. Η κατάσταση είναι οριακή και μόνο με ηρεμία και ενότητα μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη. Δεν ωφελεί σε τίποτα το να “κράζουμε” τον έναν ή τον άλλον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ αυτή την στιγμή, είτε τον λένε Μάνταλο, είτε Τσιντώτα, είτε Κριχόβιακ, είτε Στάνκοβιτς. Συσπείρωση χρειάζεται για την επίτευξη του στόχου και όταν έρθει η ώρα της κρίσης για τη νέα σεζόν τα δεδομένα δεν θα έχουν αλλάξει ως προς το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε ποδοσφαιριστής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.