ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “Έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω” (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την εικόνα της ομάδας του ανά ημίχρονο και στάθηκε ιδιαίτερα στις φάσεις που χρειάστηκε το VAR

Την πεποίθηση πως η ομάδα του άξιζε κάτι περισσότερο εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγα λεπτά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο 53χρονος τεχνικός του “Δικεφάλου” σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι να σχολιάσουμε τα τελευταία τριάντα λεπτά αλλά συνολικά την εικόνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά η φάση με το VAR για το αν ήταν ή όχι πέναλτι, μας έκανε να χάσουμε τον έλεγχο. Δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, ήταν δικό μας φταίξιμο. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε μ’ αυτοπεποίθηση, ήλεγξαν το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω, ήμασταν πάρα πολύ καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια, ξεκινήσαμε να παίζουμε και έτσι έπρεπε να παίζουμε στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντιδράσεις κι η συγκέντρωσή μας ήταν κακές γι’ αυτό χάσαμε το παιχνίδι. Θέλω να πω ακόμη ότι όταν μία φάση είναι πέναλτι, είναι πέναλτι, μιλάμε για τη φάση του 85′ που υπήρξε και έλεγχος του VAR, συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη COSMOTE TV”,”description”:”Δηλώσεις προπονητών”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNC8wMy8xOC8xNV81OV82MjQ5ZTQ1Zjk2YWZmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M37S”,”uploadDate”:”2022-04-03T18:13:22.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cj0t2js0j8z5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Υπάρχουν δύο απόψεις για το σημερνό αποτέλεσμα. Η μια είναι η έλλειψη αποφασιστικότητας και συγκέντρωσης και του τρόπου που ερμηνεύσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρώτο ημίχρονο μέχρι την φάση του πέναλτι, από εκεί και πέρα είναι κάποια πράγματα που θέλω να ξεχάσω. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα της ομάδας. Το δεύτερο σημείο που θα σταθώ είναι το πέναλτι που δεν μας δόθηκε νομίζω έχει ξανά γίνει και παλιότερα να μην καλείται ο διαιτητής να δει την φάση, οπότε είχαμε δυο ζητήματα τα οποία δεν λειτουργήσαν και είχαν καταλυτικό ρόλο. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, η αποφασιστικότητα και ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη και στον αντίποδα δεν αξίζαμε εμείς το τρίποντο. Αυτό συμβαίνει όταν δεν δίνεις το 100% κατά την διάρκεια των παιχνιδιών και τα πράγματα δεν λειτουργούν υπέρ σου». 

Για το αν η επερχόμενη αναμέτρηση στη Μασσαλία λειτούργησε αποπροσανοτολιστικά στη σκέψη των ποδοσφαιριστών του: «Δε θέλω να σκεφτώ την πιθανότητα ότι το μυαλό ήταν περισσότερο στη Μαρσέιγ σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι νομίζω η εικόνα αποδίδεται στην διακοπή λόγω εθνικών και φυσικά λόγω των back to back των παιχνιδιών και της κούρασης. Θέλω να επισημάνω ακόμα μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη από εκεί και πέρα είναι ένα διάστημα που το VAR λειτουργεί εναντίον μας δεν μιλάω για την πρώτη περίπτωση αλλά για αυτή στον 88′ λεπτό».

Για το αν οι διακοπές του πρωταθλήματος επηρεάζουν γενικώς αρνητικά την ομάδα του: «Ήταν θέμα χαλάρωσης και υπέρμετρης αυτοπεποίθησης  σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έλειπαν οι ποδοσφαιριστές για τις εθνικές και κάποια ακόμα προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν, ήταν ένα σκληρό μάθημα το σημερινό».

Και για το αν πιστεύει πως αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επηρεάσει εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ: «Περιμένω από τους παίκτες μου να δώσουν το 200% απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.