Ολυμπιακός: Ώρα… Μασούρα στα playoffs

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ξεκάθαρα ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού στα playoffs τα τελευταία δύο χρόνια!

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (13/03) θα προσπαθήσει να πάρει άτυπη… ρεβάνς απ΄τον Άρη για τη μοναδική ήττα στην κανονική διάρκεια της φετινής Super League, στην πρώτη αγωνιστική των playoffs. Τις δύο τελευταίες σεζόν ο Ολυμπιακός είναι απόλυτο αφεντικό στη δοκιμασία του μίνι πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να ολοκληρωθεί και η φετινή κούρσα με επιτυχίες.

Ένας απ’ τους πιο αξιόλογους παίκτες στα playoffs είναι ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας μέσος δεν πατάει… φρένο στο φινάλε της σεζόν. Απεναντίας, αρπάζει την ευκαιρία και σκοράρει κατά ριπάς, σημειώνοντας ρεκόρ. Συνολικά ο Μασούρας μετράει 29 ματς στα playoffs με Πανιώνιο και Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 12 φορές, ενώ μετράει και δύο ασίστ. Μάλιστα την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε MVP των playoffs τρεις φορές σε ολόκληρη τη διαδικασία!

Την αρχή την έκανε τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017 όταν με τον Πανιώνιο μέτρησε ένα και δύο γκολ στα playoffs, στα οποία τότε δεν συμμετείχε ο πρωτοπόρος της κανονικής διάρκειας. Με τον Ολυμπιακό συμμετείχε πρώτη φορά στο μίνι πρωτάθλημα τη σεζόν 2019-2020 πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ είχε μία ασίστ. Την επόμενη σεζόν (2021-2022) πέτυχε έξι γκολ με τους Πειραιώτες και μοίρασε μια τελική πάσα. Πίσω του βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν έχει πετύχει από τρία γκολ στα play offs, αλλά έχει τερματίσει την… υπόθεση ασίστ. Ο Ελ Αραμπί χάρισε σε συμπαίκτες του δύο γκολ τη σεζόν 2019-2020 και τέσσερα το 2021-2022 σε 19 ματς συνολικά. Εξαιρετικά τα πηγαίνει και ο Μαντί Καμαρά σε δύο σεζόν με 18 ματς, πέντε γκολ και δύο ασίστ. Παρά τις δυσκολίες σταθερά παρών στα playoffs είναι και ο Κώστας Φορτούνης με 16 ματς σε δύο σεζόν, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.