ΑΕΚ Β: Ο ορισμός της μαγικής εικόνας (pics)

Η ΑΕΚ Β ηττήθηκε 1-0 από τον Διαγόρα στη Ριζούπολη σ' ένα ματς που η εικόνα της Ένωσης ήταν εξαιρετική, ενώ ο Οφρυδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο αγώνας της ΑΕΚ Β στη Ριζούπολη κόντρα στον Διαγόρα, ήταν από τα ματς που λες ότι με την απόδοση που έπιασε η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης», αν είχε το εύκολο γκολ τότε όχι απλά θα κέρδιζε αλλά θα περνούσε και ένα πανεύκολο απόγευμα. Το «αν» όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, το εύκολο γκολ η ΑΕΚ Β όχι μόνο δεν το έχει αλλά είναι και δυσκοίλια στο σκοράρισμα, ενώ απεναντίας έχει και την… γκίνια να δέχεται σε αρκετά παιχνίδια γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, χωρίς καν αυτός να καταφέρει να πατήσει την περιοχή της.

Δεν πάτησε ο αντίπαλος στην περιοχή ούτε μία φορά στα 90 λεπτά!

Δεν έφτανε που η ΑΕΚ ενώ ήταν μπροστά και είχε την υπεροχή δεν μπορούσε να βρει γκολ, δέχτηκε η ίδια γκολ στην πρώτη… τύπου επίθεση των φιλοξενουμένων. Δύο λάθος εκτιμήσεις από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, αρχικά τον Αρβανίτη και στη συνέχεια τον Λάτσι ήταν αρκετές για να βρει ο Διαγόρας ένα σουτ από τα 30 μέτρα με τον Ζούνη, ο οποίος νίκησε τον Γκίνη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία τελική προσπάθεια της ομάδας της Ρόδου σε όλο το 90λεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου δεν πάτησε ούτε μία φορά την περιοχή της δεύτερης ομάδας της «Ένωσης»!

Μία φάση, ένα γκολ για τους παίκτες του Διαγόρα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Άστοχοι από τη μικρή περιοχή και το σημείο του πέναλτι!

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έχασε τα… μαλλιά της κεφαλής της σε ευκαιρίες και μάλιστα καθαρές από το ύψος της μικρής περιοχής και του πέναλτι. Η «Ένωση» είχε πρώτα δοκάρι με τον Γερολέμου με έναν κεραυνό του Κύπριου μεσοεπιθετικού εκτός περιοχής στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι πιο κραυγαλέες ευκαιρίες χάθηκαν ξανά από τον Γερολέμου και τον και τον Ιατρούδη οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν εστία από τα 5 μέτρα!

Κακή στην αποτελεσματικότητα, πολύ καλή στη δημιουργία

Η ΑΕΚ Β σε αποτελεσματικότητα δεδομένα παίρνει χαμηλό βαθμό, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει παιχνίδι στο οποίο είναι συντριπτικά καλύτερη από τον αντίπαλο. Το ίδιο είχε γίνει πρόσφατα και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β στο ΟΑΚΑ. Το μόνο που άλλαξε στο σημερινό ματς σε σχέση με εκείνο με τους «πράσινους» ήταν το timing που δέχτηκε το γκολ. Σήμερα το δέχτηκε στην αρχή, ενώ με τον Παναθηναϊκό το δέχτηκε προς το τέλος του αγώνα. Στη δημιουργία, πάντως, η δεύτερη ομάδα της «Ένωσης» παίρνει αρκετά καλό βαθμό, είναι δουλεμένη και διαβασμένη σε πολλές παραμέτρους του παιχνιδιού, όπως για παράδειγμα και οι στημένες φάσεις.

Πρόβλημα με τα γκολ που παίρνει από τους φορ

Για τη δυστοκία στο σκοράρισμα μιλάει από μόνο του το γεγονός ότι οι δύο σέντερ φορ της ομάδας έχουν συμβάλει μόλις δύο γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο Κοσίδης σε 16 αγώνες έχει 2 γκολ, ενώ ο Ιατρούδης με τις ίδιες συμμετοχές δεν έχει ακόμα βρει δίχτυα. Την ίδια στιγμή ο 17χρονος Γκολφίνος με τέσσερις συμμετοχές έχει σκοράρει μία φορά… Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως όταν μια ομάδα δεν καταφέρνει να βρίσκει γκολ από τους επιθετικούς, η δημιουργία -που στην περίπτωση της ΑΕΚ Β βρίσκεται σε καλό επίπεδο- πάει στα σκουπίδια.

«Ίσως το καλύτερο παιχνίδι φέτος…»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης για να δει την ομάδα κατέβηκε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την εμφάνιση, μη μπορώντας και αυτός να πιστέψει πώς είναι δυνατόν να μην κέρδισε η ΑΕΚ το ματς με τον Διαγόρα. «Συγχαρητήρια παιδιά, σήμερα που έβλεπα το ματς από την εξέδρα μπορώ να σας πω ότι η ομάδα έκανε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της. Κρίμα..» ήταν τα λόγια του Οφρυδόπουλου στα αποδυτήρια.

Πηγή: www.aek365.org


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.