Καμαρά: «Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση» (vid)

O Αμπoυμπακάρ Kαμαρά μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη νίκη του Άρη στην Τρίπολη, το γκολ του και τον Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη: «Πολύ σημαντική για μας. Πριν από δύο εβδομάδες λέγαμε ότι είχαμε δύο τελικούς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν πολύ σημαντικό για μας και τους οπαδούς. Δουλέψαμε πολύ από τη στιγμή που αλλάξαμε προπονητή, θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο».

Για το γκολ του: «Μου έδωσαν την μπάλα, είχα επιλογές να δώσω στον Ιτούρμπε, στον Μαντσίνι ή τον Μπαντού, αλλά όταν είδα ότι η εστία ήταν ανοικτή σκέφτηκα να σουτάρω, το έκανα και μπήκε στα δίχτυα. Είναι καλό να σκοράρεις, σου δίνει αυτοπεποίθηση και μακάρι να συνεχίσω και να βάλω και άλλα γκολ στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τα πλέι – οφ: «Όλα είναι πιθανά ακόμα, όλα τα ματς είναι τελικοί και πρέπει να κερδίζουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος, υπάρχει ακόμα πιθανότητα και θα τα δώσουμε όλα όπως σήμερα όλοι οι παίκτες, ελπίζω να συνεχίσουμε νικηφόρα γιατί έτσι πρέπει».

Για τον Μπούργος: «Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις προπονητή στο μέσο της σεζόν αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές αυτό γίνεται και το κλαμπ αποφάσισε έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτό, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Πρέπει να κάνουμε κάποια νέα πράγματα με τον νέο προπονητή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να τα δίνουμε όλα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.