Παναθηναϊκός: Ο πολύτιμος και περιζήτητος Χουάνκαρ

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού κάνει πολύ καλή σεζόν και ήδη βολιδοσκοπείται απο αρκετές ομάδες σε Ελλάδα (!) και εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής “As” ο Χουάνκαρ είναι περιζήτητος. Ο Ισπανός αριστερός μπακ από τη στιγμή που προσαρμόστηκε στα δεδομένα του Παναθηναϊκού, έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας και αποτελεί σημαντικό κρίκο της “πράσινης” αλυσίδας.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το προσεχές καλοκαίρι, δεν είναι λίγες οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του, καθώς μπορούν ήδη να συζητούν μαζί του για μια ελεύθερη μεταγραφή τον Ιούνιο.

Για την ώρα τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανανέωση του συμβολαίου του έχουν ξεκινήσει, αλλά όσο δεν επέρχεται συμφωνία, τόσο η “πόρτα” του παραμένει ανοιχτή.

Το δημοσίευμα της “As” κάνει λόγο για ενδιαφέρον από ομάδες της Ισπανίας, του Μεξικό, της τουρκίας, των ΗΠΑ αλλά και της Ελλάδας(!). Κάποια ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουάνκαρ, ενώ έχουν σε άλλα άρθρα εμπλέκονται η Γρανάδα, η Εσπανιόλ αλλά και η Γαλατασαράι.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την θέλησή του να παραμείνει στο “Τριφύλλι” και περιμένει να δει αν τα “θέλω” του θα συμβαδίσουν με την πρόταση των “Πρασίνων”. Διαφορετικά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός “ουδείς αναντικαταστάτος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.