Φαμπιάνο: “Πρώτος στόχος η πρόκριση” (vid)

Ο Φαμπιάνο αναφέρθηκε στον Ευγένη Δαδαλιάρα για την ισοπαλία με τη Λαμία (0-0) και για τον στόχο του Άρη που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μονόδρομος η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Άρη, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σχολίασε την εικόνα του συλλόγου στο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά και το πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Λαμία: Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι μια δύσκολη στιγμή μια δύσκολη καμπή. Έχουμε ακόμα ένα παιχίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο”.

Αν υπάρχει αγωνιστική κρίση στην ομάδα: “Το ποδόσφαιρο έχει καλές και κακές στιγμές. Αυτή τη στιγμή είναι κακή για μας. Να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ποιότητα μας και στην εικόνα μας. Να συζητήσουμε και να μιλήσουμε για το πως θα αλλάξουμε την κατάσταση. Να την αντιμετωπίσουμε και να την αλλάξουμε”.

Για τα γκολ που δεν έρχονται: “Το γκολ δεν είναι πρόβλημα των επιθετικών, αλλά συλλογική πως από την άμυνα θα φτάσουμε μπροστά. Να μείνουμε δυνατοί, έχουμε σε τρεις μέρες το επόμενο παιχνίδι. Να αλλάξουμε αυτά που πρέπει να αλλάξουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.

Είναι καλό που ακολουθεί άμεσα το επόμενο παιχνίδι: ” Το ξέρουμε το πρόγραμμα έδω και αρκετές εβδομάδες, αυτή είναι η δουλειά μας. Οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.