Ολυμπιακός: Ο Μέντες “παίρνει πάνω του” τη μεταγραφή Σεμέδο

Στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για εμπλοκή του κορυφαίου μάνατζερ Ζορζέ Μέντες για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο.

Το φλερτ Σεμέδο-Πόρτο πρόκειται για ένα από τα μεταγραφικά σήριαλ που κρατάνε αρκετούς μήνες. Η πορτογαλική ομάδα έχει κάνει έκδηλο το ενδιαφέρον της πριν το ξεκίνημα της σεζόν και ο Ολυμπιακός είχε έρθει μια ανάσα απ’ την οριστική συμφωνία, ωστόσο οι περιπέτειες του Πορτογάλου αμυντικού με τον νόμο, έχουν βάλει φρένο στο deal. O ίδιος ο Σεμέδο έχει συμφωνήσει στο οικονομικό σκέλος με την Πόρτο και αναμένεται να δώσουν τα χέρια και οι σύλλογοι. Η “O’Jogo” κάνει λόγο σήμερα για ενεργοποίηση του ίδιου του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με σκοπό να βάλει την τελευταία κρίσιμη πινελιά στη μεταγραφή.

Να θυμίσουμε πως και η “A Bola” ασχολήθηκε με τον Σεμέδο και το ενδιαφέρον της Πόρτο, αναφέροντας πως ο Ολυμπιακός θέτει ως προϋπόθεση να μπει σε ενδεχόμενη συμφωνία μια ρήτρα 7.5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ώρα η Πόρτο τον κοστολογεί στα 5,5 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας