Πάλμα: “Ευγνώμων που συνεχίζω στον Άρη!” (pics)

Ο Λούις Πάλμα έστειλε το πρώτο μήνυμά του ως παίκτης του Άρη, με τον επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη, να τον καλωσορίζει δημοσίως, ενώ ο μέσος από την Ονδούρα έκανε σήμερα (19/1) και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα

Ο Λούις Πάλμα είχε μια γεμάτη μέρα σήμερα (19/1), ουσιαστικά την πρώτη μιας καινούργιας ζωής γι’ αυτόν! Αφού πρώτα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 4,5 ετών με της ΠΑΕ Άρης, στη συνέχεια ο 22χρονος διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας μέσος, άρχισε να μαθαίνει το καινούργιο του περιβάλλον, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους “κίτρινους” στο Νέο Ρύσιο.

Πριν μεταβεί στο “Δασυγένειο”, πάντως, σε ανάρτηση στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε ευγνώμων για το βήμα που έκανε στην καριέρα του. Έγραψε εκεί: «Είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενος για το νέο στάδιο στην ζωή μου και τη νέα αυτή εμπειρία. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να είμαι κομμάτι του Άρη και θα δώσω το μέγιστο της προσπάθειάς μου και ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτά τα χρώματα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που ήταν πάντα δίπλα μου».

Από τη δική του πλευρά, ο επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, καλωσόρισε δημοσίως στην ομάδα τον καινούργιο παίκτη του ρόστερ, επίσης με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πάλμα θα φοράει στον Άρη τη φανέλα με το νούμερο 50, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Άρης μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 22χρονο Λατινοαμερικάνο.

Το απόγευμα, ο Πάλμα μετέβη στο “Δασυγένειο”, στο Νέο Ρύσιο, για να δει το νέο εργασιακό του περιβάλλον και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.