Λαμία-Ιωνικός 2-1: Πρώτη εντός έδρας νίκη με σκόρερ τους Ρόμανιτς και Μπανγκουρά (hls)

Η Λαμία νίκησε για τέταρτη φορά τον Ιωνικό στην φετινή περίοδο για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Η Λαμία ζήτησε με πείσμα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα την νίκη κόντρα στον Ιωνικό και τα καταφέρε με σκορ 2-1, φτάνοντας τους 14 βαθμούς και συγκατοικεί με τους Νικαιώτες στην ίδια θέση. Οι γηπεδούχοι άνοιχαν το σκορ με τον Ρόμανιτς στο 11′, ύστερα από πάσα του Καραμάνου και ο Σέρβος επιθετικός με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουντεσιώτη, ενώ στο 38′ ο Λένις πρόλαβε τον επελαύνοντα Ρόμανιτς, πριν σουτάρει από πλεονεκτική θέση.

Ο Ιωνικός δεν είχε τελική προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη και πάλι η Λαμία πρωταγωνίστησε, καθώς στο 53′ απείλησε με τον Μπεχαράνο, ενώ στο 63′ ο Σάντσεθ επέστρεψε την μπάλα προς την εστία του Ιωνικού και παραχώρησε κόρνερ, ενώ ο Κουντεσιώτης κοιτούσε από την άλλη πλευρά της εστίας του και παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να δεχτούν αυτογκόλ.

Στο 86′ και δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Λας Μπανγκουρά σκόραρε για το 2-0 με πλασέ, ύστερα από ασίστ του Σαραμαντά, ενώ στο 89′ , ο Μάντζης μείωσε σε 2-1.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σαραμαντάς μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, το ίδιο συνέβη με τον Τσούκαλο.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (84′ Μπανγκουρά), Νούνιες ,Καραμάνος (46′ Τζανδάρης), Τάιρον (74′ Αντέτζο), Ρόμανιτς (90’+2′ Σκόνδρας), Αραμπούλι (74′ Τσούκαλος).


ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ρομαό (70′ Μάντζης), Κάνιας, Λένις (87′ Μάναλης), Αοσμαν, Καμπράλ (70′ Ματσούκας), Τουράμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.