Παναθηναϊκός – Άρης 2-0: Νίκησε και “πάτησε” τετράδα (vids)

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μια σημαντική νίκη με σκόρερς τους Παλάσιος και Αϊτόρ με τον πρώτο να δημιουργεί και το δεύτερο τέρμα, απέναντι στον Άρη που πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να βρει πολλές ευκαιρίες μέσα στο ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετή κίνηση στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά παρά τις πολλές απουσίες που υπήρξαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σημαντική στιγμή με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αγώνα να ανοίγει και το σκορ.

Γύρισμα του Χουάνκαρ από τα αριστερά με τον Αϊτόρ να έχει και αυτός συμμετοχή στην φάση και τον Παλάσιος με διπλή προσπάθεια να νικάει τον Κουέστα και να “γράφει” με σουτ το 1-0 στο 14ο λεπτό του αγώνα.

Οι “πράσινοι” είχαν καλύτερη ανάπτυξη κυρίως από την αριστερή πλευρά ενώ είχαν και αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην συνέχεια και στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου μέρους ο Άρης ισορρόπησε σε σχέση με την κατοχή της μπάλας πίεσε περισσότερο τον αντίπαλο του, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν αρκετές καλές στιγμές με τους Λούντγκβιστ, Μακέντα και Παλάσιος και την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει ένα δοκάρι με τον Μπενάλουαν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιτούρμπε. Το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο θέλησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Κουέστα με την πιο σημαντική στιγμή του να είναι ένα δοκάρι που προέκυψε από ωραίο σουτ του Αϊτόρ σε ένα πρώτο τέταρτο που είχε αρκετά καλό ρυθμό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε ξανά οριακά στην πλευρά της την κατοχή της μπάλας χωρίς και πάλι να αντιμετωπίζει ιδιαίτερους κινδύνους και το σκορ να παραμένει στα ίδια επίπεδα, με την αναμέτρηση να μπαίνει στο τελευταίο εικοσάλεπτο της.

Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν και σημάδια κόπωσης και τις εμπνεύσεις πλέον σε ότι είχε να κάνει με το δημιουργικό κομμάτι να είναι περιορισμένες παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με σουτ Αϊτόρ και κόντρα επάνω στον Σούντγκρεν, μια εξέλιξη που ουσιαστικά κλείδωσε και το αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη ανέβηκε στην 4η θέση με 26 βαθμούς με τον Άρη να παραμένει στους 21 πόντους και την έβδομη θέση.

Οι δυο ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσεθ, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Βιγιαφάνες, Παλάσιος, Αϊτόρ, Μακέντα, Λούντγκβιστ, Αλεξανδρόπουλος

Άρης: Κούεστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Τζέκο, Σάσα, Εντιαγέ, Λούμορ, Ιτούρμπε, Λόπεθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.