Ολυμπιακός: Νέα “διαβολοβδομάδα”, να μη μείνει στην προηγούμενη!

Ο ΟΦΗ είναι το πρώτο σκαλοπάτι μιας δύσκολης εβδομάδας, που θα κρίνει πολλά -ξανά- για τον Ολυμπιακό.

Το ταξίδι στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι παραδοσιακά ένα δύσκολο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό. Η τωρινή συγκυρία είναι ιδιαίτερη καθώς απόψε (19.30, MC LIVE Novasports.gr) οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα στο κύπελλο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Όσο και αν η συγκεκριμένη ήττα δεν σημαίνει και πολλά πράγματα, καθώς η ρεβάνς στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα έχει ως φαβορί πρόκρισης τον Ολυμπιακό, δεν αποτελεί το ιδανικότερο αγωνιστικό κατευόδιο για ένα παιχνίδι, όπως αυτό με τον ΟΦΗ.

Η αναφορά του Πέδρο Μαρτίνς για “νικηφόρο διάστημα μέχρι τις γιορτές” προς τους ποδοσφαιριστές του δεν ήταν τυχαία, καθώς ο Πορτογάλος θέλει να φέρει τους ποδοσφαιριστές του μπροστά από τις ευθύνες τους, χωρίς να τους “κοιμήσει” η επιτυχία των προηγούμενων ημερών. Είναι ένα διάστημα που ίσως αποτελέσει ευκαιρία για ορισμένες μονάδες του ρόστερ που δεν είχαν μέχρι στιγμής αγωνιστικά λεπτά, με ορίζοντα το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, που θα φέρει ανακατατάξεις εξαιτίας διαφόρων παραγόντων.

Ο Ολυμπιακός τα πήγε περίφημα στην προηγούμενη του τριπλή αποστολή με ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε και Βόλο, ωστόσο δεν πρέπει να μείνει σ’ αυτές τις δάφνες, αλλά να συνεχίσει με την ίδια θέρμη στη νέα “διαβολοβδομάδα”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά τον ΟΦΗ, θα συναντήσει διαδοχικά την Αντβέρπ και τον Άρη, ενώ έπονται εντός λίγων ημερών και οι αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Λαμία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.