ΑΕΚ: Αραούχο, γεννημένος για τα μεγάλα ματς (Vlog)

Ο Σέρχιο Αραούχο λατρεύεται από τους φίλους της ΑΕΚ και αυτή η λατρεία έχει εξήγηση. Γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής με πάθος, γεννημένος για τα μεγάλα ματς!

Ο Σέρχιο Αραούχο ήρθε για να μείνει στην ΑΕΚ και δείχνει πως είναι αποφασισμένος να την βοηθήσει να διαγράψει τις προηγούμενες άσχημες χρονιές.

Η σχέση του Αργεντινού με την κιτρινόμαυρη εξέδρα είναι ιδιαίτερη. Από την όχι ακριβώς πρώτη ημέρα, αλλά την πρώτη επαφή που είχε με τα αντίπαλα δίχτυα και φυσικά για το πάθος που αγωνιζόταν και αγωνίζεται με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο κόσμος της ΑΕΚ εκτιμά την προσφορά του Αραούχο όλα αυτά τα χρόνια, αγαπάει και πανηγυρίζει έντονα κάθε γκολ του Αργεντινού, ο οποίος έχει την ιδιαιτερότητα να σκοράρει στα μεγάλα ματς.

Άλλωστε την τελευταία τετραετία είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό και γενικότερα στα ντέρμπι.

Έχει σκοράρει κόντρα σε 16 διαφορετικές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα απ’ αυτόν. Πέντε γκολ πλέον σε 10 ματς!

Δείτε περισσότερα στο Video Blog που ετοιμάσαμε για τον Σέρχιο Αραούχο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας