Σουρλής: “Project” ετών 19! (vids)

Ο Βασίλης Σουρλής έγινε 19 ετών. Οι συμμετοχές, το αγωνιστικό προφίλ, η προοπτική!

Στις 16 Νοεμβρίου του 2002 γεννήθηκε ο Βασίλης Σουρλής έχοντας παραχθεί από τα πλούσια ποδοσφαιρικά γονίδια του πατέρα του Γιώργου, ο οποίος έκανε καριέρα με το Αιγάλεω στα γήπεδα της Β’ Εθνικής. Μάλιστα είχε βραβευτεί από τον ΠΣΑΠ, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας το 2000. Το βλασταρι του ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού και έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία την απαιτητική πορεία “Ακαδημία – Πρώτη ομάδα”. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον επέλεξε να ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2019 και τον Ιούλιο του 2020 πραγματοποιήσε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδια play off με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Στη φετινή προετοιμασία μάλιστα ο Σουρλής σκόραρε το πρώτο ανεπίσημο γκολ του με τον Ολυμπιακό στο φιλικό με την Κράσνονταρ!

Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος εδώ και καιρό έχει μπει σε ρότα επαγγελματισμού, έχοντας καταφέρει να ωριμάσει τόσο πνευματικά, αλλά και αγωνιστικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς εξ’ άλλου του έχει δείξει έμπρακτα πως τον υπολογίζει, καθώς μετράει ήδη εννέα συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, πριν κλείσει τα 19 χρόνια! 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΜΑΘΗΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΣ


Ο Σουρλής έχει δώσει ήδη απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις όταν αγωνίστηκε ως βασικός στα φετινά παιχνιδια της προκριματικής φάσης του Champions League με τη Νέφτσι Μπακού. Για την ώρα η πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού τον αφήνει εκτός rotation, ωστόσο αποτελεί μια από τις πλέον ευχάριστες σκέψεις του Αριέλ Ιμπαγάσα για τον Ολυμπιακό Β΄. Μάλιστα στην πρεμιέρα της SL2, ο Σουρλής ήταν ίσως ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού στη νίκη 3-1 με τον ΠΑΟΚ Β’. Παράλληλα είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Κ21 και σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα της ανδρών!

Το στοίχημα για τον Σουρλή είναι να εδραιωθεί στην πρώτη ομάδα, έχοντας ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2024. Ο παίκτης που προσπαθεί να ακολουθήσει στο γήπεδο είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αντίστοιχα ξεκίνησε την καριέρα του σε πιο επιτελικό ρόλο και μεσουρανεί ως ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές σε ρόλο αμυντικού χαφ. Το μέλλον ανήκει στον Σουρλή, ο οποίος έχοντας τη στήριξη ενός συλλόγου που έχει εξελιχθεί στην παραγωγή και στην προώθηση ταλέντων, μπορεί να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΡΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΑΝΕΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.