ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Τσούμπερ

Το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελβετίας έκοψε τον Τσούμπερ με πρόβλημα στους προσαγωγούς, ο Ελβετός επιστρέφει στην Αθήνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι αισιόδοξοι.

Η είδηση του τραυματισμού του Στίβεν Τσούμπερ στους προσαγωγούς είναι ξεκάθαρο πως προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ, ωστόσο μία ημέρα μετά οι άνθρωποι της Ένωσης λαμβάνουν αισιόδοξα μηνύματα σχετικά με την κατάστασή του.

Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν στα Σπάτα για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, με τον Αργύρη Γιαννίκη να περιμένει να μάθει νεότερα σχετικά με την κατάσταση του Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Ελβετός χαφ της Ένωσης αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να αρχίσει θεραπεία για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η διάγνωση των Ελβετών ανέφερε πως πρόκειται για τράβηγμα στους προσαγωγούς, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όμως έπειτα από επικοινωνία με τον Τσούμπερ να εμφανίζονται καθησυχαστικοί μιας και ο ίδιος τους ανέφερε πως ήδη οι πόνοι έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Όπως και να ‘χει στόχος του ιατρικού τιμ της Ένωσης είναι να παρουσιαστεί 100% έτοιμος ο Τσούμπερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη της Super League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.