Ολυμπιακός: Η πιο χρήσιμη διακοπή

Αυτή που ακολουθεί είναι η διακοπή με τα περισσότερα οφέλη για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς.

Η νίκη απέναντι στον Ιωνικό ήταν “στεγνή” σε φάσεις και γκολ για τον Ολυμπιακό, που κατάφερε να πάρει το τρίποντο χάρη στο γκολ του Γιώργου Μασούρα στο ξεκίνημα -σχετικά- του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλες ευκαιρίες και μετά το ημίωρο φάνηκε να είναι επηρεασμένος από σωματική και πνευματική κόπωση. Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη αδυναμία και το πρώτο “1-0” της σεζόν θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού πρώτα έδωσε στους Πειραιώτες “αέρα” τριών βαθμών από την ΑΕΚ.

Οι τραυματισμοί Κούντε, Σωκράτη, Ροντρίγκες, Ρέαμπτσιουκ και Μαντί Καμαρά ήταν ακόμα μια ιδιαίτερη συνθήκη του ματς. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάστηκε να ανακατέψει την τράπουλα και σίγουρα χάθηκε κομμάτι της ομοιομορφίας της ενδεκάδας του. Το θετικό είναι πως πλην της περίπτωσης του Πιέρ Κούντε, του οποίου η κατάσταση θα εκτιμηθεί σήμερα, οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν κάτι σημαντικό και αναμένεται να επιστρέψουν στην προπονητική δράση μετά τα ρεπό που μοίρασε ο Πορτογάλος

Έτσι η διακοπή που ακολουθεί φαίνεται πως θα είναι η πιο χρήσιμη διακοπή από τις προηγούμενες. Το αθλητικό κέντρο του Ρέντη δεν θα αδειάσει, καθώς ο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του περισσότερους πρωτοκλασάτους παίκτες για να ετοιμάσει τα παιχνίδια “φωτιά” που έρχονται μέσα σε μία εβδομάδα με ΑΕΚ, Φενερμπαχτσέ και Βόλο. Την ηρεμία της διακοπής ο Ολυμπιακός τη συνδύασε και με το τρίποντο της νίκης που του δίνει προβάδισμα τριών πόντων πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και φυσικά μεταφέρει μέρος τους άγχους για το αποτέλεσμα στην πλευρά των “κιτρινόμαυρων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.