Πάολο Σόουζα στη NOVA: Για Σφιντέρσκι, Σιμάνσκι, Καρμπόβνικ και όχι μόνο… (vid)

Ο Πάολο Σόουζα μίλησε στη NOVA και στην εκπομπή “Monday F.C.” για τους παίκτες που έχει στην Εθνική Πολωνίας και παίζουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τον Ντάμιαν Σιμάνσκι και τον Μίχαλ Καρμπόβνιακ

Ο Πάολο Σόουζα ήταν στους καλεσμένους της εκπομπής “Monday F.C.”. Ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε (μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό video) στους παίκτες που παίζουν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. 

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, είπε τα εξής: “Είναι ένας παίκτης που δίνει “ζωή” στην εθνική Πολωνίας. Από την πρώτη στιγμή που τον αναλύσαμε είδαμε ότι έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, διαφορετικά από τους άλλους επιθετικούς. Προσαρμόζεται εύκολα και κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος και χώρο στην εθνική ομάδα. Έχει πετύχει γκολ, μπορεί ακόμη περισσότερα, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που έχει εξελιχθεί πολύ στην τεχνική. Είναι γρήγορος, γνωρίζει εξαιρετικά πώς να κινείται στο χώρο, έχουμε προσπαθήσει να τον βοηθήσουμε να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός. Η αποτελεσματικότητα αυτή μπορεί να είναι, είτε ασίστ, είτε γκολ γιατί τεχνικά είναι πολύ δυνατός αλλά μπορεί να φτάσει σε άλλο επίπεδο”.

Για τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, τον μέσο της ΑΕΚ, είπε τα εξής: “Είχε από την αρχή λιγότερο χώρο σε σχέση με τους άλλους μέσους. Οι απουσίες -ουσιαστικά- τον έφεραν στο “κατώφλι” της Εθνικής. Από τη στιγμή που ήρθε η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Είναι ένας παίκτης περισσότερο τακτικός, λιγότερο τεχνίτης, δουλεύει πολύ και έχει ικανότητα να πατάει στην περιοχή. Είναι ο παίκτης που σε σχέση με τους άλλους μέσους που έχουμε -και με την εξέλιξη των παιχνιδιών και τους αντιπάλους- φέρει έχει ένα στοιχείο διαφορετικό. Μπορεί να κρατήσει πιο πίσω την μεσαία γραμμή αλλά και να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει όπως έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αγγλία. Εγώ θέλω περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή για να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε”.

Για τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, τον αμυντικό του Ολυμπιακού, είπε τα εξής: “Είναι ένας παίκτης ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει παίξει σε διάφορες θέσεις. Αφότου πήγε στην Αγγλία δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, τώρα επίσης στην Ελλάδα έχει λίγα λεπτά συμμετοχής. Εχουμε άλλες επιλογές αλλά θα δούμε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να τον καλέσουμε πάλι στην Ανδρών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.