Ολυμπιακός: Ο Λαλά κερδίζει και τον εαυτό του

Ο Κένι Λαλά παρουσιάζει ένα βελτιωμένο προφίλ. Τι τον βοήθησε, τι άλλο περιμένει ο Μαρτίνς από εκείνον.

Για να κερδίσει μια ομάδα ένα ντέρμπι όπως το χθεσινό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχει σε καλή ημέρα 1-2 παίκτες από κάθε γραμμή. Ο Ολυμπιακός χθες ήταν σε τέτοια θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα του πρώτου μέρους κι έτσι εξασφάλισε το προβάδισμα δύο τερμάτων, που του χάρισε τη νίκη. Διακριθέντες ήταν οι Αγκιμπού, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτισουκ, Σισέ, Σωκράτης και Λαλά. Ο τελευταίος είναι σταθερά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε με ακόμα μια καλή εμφάνιση. Το ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό μετά την έλευση του τον περασμένο Ιανουάριο δεν ήταν ρόδινο. Ο Λαλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ομαλά στους Πειραιώτες αν και ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από την παρουσία του στη Στρασμπούρ και τη Ligue 1. 

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως ο Λαλά δεν εκμεταλλεύτηκε στις πρώτες του μέρες στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όσο θα έπρεπε, τη γαλλική παροικία κι έτσι έμεινε πίσω στο ψυχολογικό κομμάτι. Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να περιμένει τον Γάλλο, αν εκείνος δεν είναι έτοιμος και εμπιστεύθηκε τη λύση του Θανάση Ανδρούτσου. Μάιστα στο ξεκίνημα της φετινής σεζον ο Λαλά φαινόταν τρίτη επιλογή (!), πίσω από Καρμπόβνικ και Ανδρούτσο. Όταν όλα φαίνονταν να είναι απέναντι στον Λαλά, εκείνος στηρίχθηκε στον επαγγελματισμό του. Αυτό που προκύπτει από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, ο οποίος μέσα από τις προπονήσεις κατάφερε να κερδίσει την επιστροφή στο αρχικό σχήμα και στη συνέχεια συνεχόμενες συμμετοχές. 

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Λαλά πλέον δείχνει αμετακίνητος από το δεξί άκρο της άμυνας και αν δουλέψει περισσότερο τον αμυντικό του προσανατολισμό, στα παιχνίδια που απαιτείται, θα είναι ακόμα πιο χρήσιμος για τον Ολυμπιακό. Η χθεσινή του συνεργασία με τον Γκάρι Ροντρίγκες ήταν σπουδαία και φάνηκε πως έχουν χημεία για να συνεργαστούν στα επόμενα ματς. Βέβαια θα πρέπει να περιμένει ο Λαλά, για να αποθεραπευτεί πλήρως ο μέσος από το Πράσινο Ακρωτήρι από τον μυϊκό τραυματισμό του. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά πράγματα και στο επιθετικό κομμάτι από τον Λαλα, τόσο σε ό,τι αφορά τη δημιουργία, όσο και στο σκοράρισμα. Ο Κένι Λαλά έχει φτάσει πολύ κοντά στο γκολ στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (είχε δοκάρι) και τον ΠΑΟΚ (καλό σουτ στην εξωτερική πλευρά των δικτύων) και είναι προφανές πως όσο κερδίζει αυτοπεποίθηση, τόσο πιο απειλητικός γίνεται! Για να δούμε τον πραγματικό Λαλά, ο 30χρονος Γάλλος έπρεπε πρώτα να κερδίσει τον εαυτό του και όπως φαίνεται, του χρειάστηκε καιρός, αλλά τα κατάφερε! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.