Τελικά βοηθάει ο Μάνταλος την ΑΕΚ ή όχι; (VLOG)

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ο αρχηγός της ΑΕΚ και ο πρώτος που τα ακούει στις στραβές και στις... καλές από τον κόσμο της Ένωσης. Τελικά ποια είναι η συνεισφορά του στο παιχνίδι της;

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ τη σεζόν 2017-2018 είναι μόνιμα στο… κάδρο της αμφισβήτησης από τον κόσμο της ομάδας.

Κερδίζει η ΑΕΚ, όλα καλά και σπανίως θα συνυπολογιστεί η συνεισφορά του Μάνταλου. Δεν κερδίζει η ΑΕΚ, ο Μάνταλος είναι ο πρώτος που ευθύνεται. Βασικά, για την πλειοψηφία του κόσμου της Ένωσης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Την ίδια ώρα, από τον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” έχουν περάσει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έξι προπονητές συν τον Γιαννίκη που ήρθε πριν λίγο καιρό.

Ας αφήσουμε εκτός τον Ελληνογερμανό προπονητή, καθώς δεν έχουμε κάποιο ξεκάθαρο δείγμα των προθέσεών του και ας ασχοληθούμε με όλους τους προηγούμενους οι οποίοι τον είχαν σχεδόν μονιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα. Ουζουνίδης, Χιμένεθ, Καρντόσο όσο πρόλαβε, Κωστένογλου και Καρέρα τον είχαν σημείο αναφοράς στα πλάνα τους.

Η αμφισβήτηση της παρουσίας του Μάνταλου στα βασικά πλάνα άρχισε επί των ημερών Μιλόγεβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να τον ξεκινάει μόλις στα δύο από τα πέντε παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο της Ένωσης, ενώ και ο Αργύρης Γιαννίκης τον χρησιμοποίησε όταν τραυματίστηκε ο Ντάρκο Γέβτιτς. Όποτε όμως έπαιξε ο 30χρονος χαφ βοήθησε.

Περισσότερα δείτε στο VLOG που ετοιμάσαμε για τον Πέτρο Μάνταλο και όλα όσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης