Ολυμπιακός: Ο αγαπημένος αντίπαλος του Ελ Αραμπί και τα… καλά νέα από Μαρόκο


Ώρα ντέρμπι για τη Super League, καθώς ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (20.30, NS Prime) τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες έρχονται από την ήττα 3-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Γερμανία και επιθυμούν με θετικό αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος. Ένας από τους παίκτες ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Μαροκινός φορ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Άιντραχτ και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει αρκετά στη ρέντα του Μαροκινού. Ο Ελ Αραμπί γνωρίζει καλά την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς έχει σκοράρει δύο φορές και έχει μοιράσει ακόμα δύο ασίστ σε έντεκα ματς με τους Θεσσαλονικείς. Να υπογραμμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος που έχει συναντήσει τις πιο πολλές φορές στην καριέρα του ο Ελ Αραμπί! Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού έχει “πληγώσει” τον ΠΑΟΚ στο 0-1 της Τούμπας στις 7 Ιουνίου 2020 και στο 3-0 στις 27 Ιανουαρίου 2021.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Για τον Ελ Αραμπί προέκυψε ένα καλό… μαντάτο από το Μαρόκο, καθώς δημοσιεύματα από την πατρίδα του κάνουν λόγο για σκέψεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να μην τον καλέσει ούτε στο “παράθυρο” των εθνικών του Νοεμβρίου. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεση του τον Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, όταν θα διαξάγεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.