Μίλαν-Βερόνα 3-2: Εκπληκτική ανατροπή! (hls)

Η Μίλαν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το ματς, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα 19 λεπτών, φτάνοντας σε σπουδαία νίκη

Τη χαρά της πρώτης θέσης απολαμβάνει σήμερα (16/10) το βράδυ η Μίλαν στη Serie A! Οι “ροσονέρι” πήραν με απίστευτο τρόπο το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρησή τους με τη Βερόνα, της οποίας επιβλήθηκαν με σκορ 3-2, και περιμένουν την αυριανή συνάντηση της Νάπολι με την Τορίνο για να ξέρουν, αν μείνουν πρώτοι ή πρόκειται να βρεθούν ξανά στη δεύτερη θέση του πίνακα.

Το ματς στο Τζουζέπε Μεάτσα ήταν καταπληκτικό! Η Βερόνα αιφνιδίασε τους πάντες και με γκολ των Καπράρι στο 7ο και Μπαράκ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 24ο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα διαφορά (0-2). Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να περιμένει η ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και ήθελε να πάρει την ανιούσα.

Η Μίλαν, αφού πέρασε το σοκ του απόλυτου αιφνιδιασμού, συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο. Πέρασε σε φουλ επίθεση και μέσα σε 19 λεπτά κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2, πετυχαίνοντας τρία γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Τα τέρματα πέτυχαν οι Ζιρού (59ο), Κεσιέ (76ο, με χτύπημα πέναλτι) και Γκιουντέρ (78ο, αυτογκόλ). Με αυτά, οι “ροσονέρι”, που με 17 τελικές έναντι 10 της Βερόνα και 55% κατοχή της μπάλας έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, πάτησαν κορυφή και περιμένουν ευχάριστα μαντάτα αύριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.