Βαρόνε: “Θέλω να προσφέρω στον Παναιτωλικό”

Ο Ιβάν Βαρόνε χάρισε στον Παναιτωλικό τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τη Λαμία και μίλησε μετά το παιχνίδι για το κλίμα που έχει συναντήσει στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν τα "καναρίνια".

Ο Ιβάν Βαρόνε χάρισε στον Παναιτωλικό τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τη Λαμία και μίλησε μετά το παιχνίδι για το κλίμα που έχει συναντήσει στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν τα “καναρίνια”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαρόνε:

Για όσα έχει συναντήσει στην ομάδα του Παναιτωλικού:

“Είμαι ευτυχισμένος και έχω προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Θέλω να προσφέρω στον Παναιτωλικό. Θέλω να δώσω πίσω την εμπιστοσύνη που έχω βρει στο Αγρίνιο και να πετύχω τους στόχους με την ομάδα μου”.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

“Αρχίσαμε καλά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και δείχνουμε ότι είμαστε καλά μεταξύ μας, κάτι που βοηθά πολύ. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο ματς, κυνηγήσαμε την ισοφάριση και ίσως αξίζαμε κάτι περισσότερο από αυτό το 2-2.

Για τον πανηγυρισμό του:

“Η αφιέρωση είναι στη γυναίκα μου τη Νατάσα που περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και στη μητέρα μου που με βλέπει από εκεί ψηλά και θα είναι χαρούμενη με την πορεία μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!