Ώρα να μετρήσει τις δυνάμεις της η ΑΕΚ (vids)

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την ΑΕΚ απέχει λίγες ώρες, με την Ένωση να δοκιμάζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να τεστάρει τις δυνατότητές της.

Οι νίκες είναι το ζητούμενο για την ΑΕΚ σ’ αυτό το ξεκίνημα της Super League και το μόνο που στο τέλος της βραδιάς μετράει. Η Ένωση αν δεν ήταν κυρίως απρόσεκτη στο “Γεντί Κουλέ” θα πήγαινε στην Τούμπα για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ έχοντας το απόλυτο των βαθμών και σαφώς λιγότερη πίεση, απ’ ότι μπορεί ενδεχομένως να υπάρχει τώρα στο “κιτρινόμαυροστρατόπεδο.

Δουλειά στις στατικές φάσεις και ανάλυση του ΠΑΟΚ

Στην ΑΕΚ προφανώς και δεν μένουν ούτε στο 3-3 με τον ΟΦΗ, αλλά ούτε και στους 7 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο Μιλόγεβιτς έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως η Ένωση δεν είναι έτοιμη και χρειάζεται χρόνο για να δέσουν οι παίκτες του. Όσο όμως έρχονται τα αποτελέσματα, η βελτίωση και η δουλειά γίνεται με λιγότερη πίεση και… γκρίνια.

Ο Σέρβος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του, τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να βελτιώσει όσες περισσότερες από τις ατέλειες που έχει εντοπίσει στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Κάποιες από αυτές είναι στις στατικές φάσεις που πλήρωσε ακριβά η ομάδα του στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Έτσι, αυτές τις μέρες έγινε δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά και ανάλυση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, τον οποίο ο Μιλόγεβιτς χαρακτήρισε επικίνδυνο μεσοεπιθετικά.

Ίδιο σύστημα, μία αλλαγή

Ο Βλάνταν Μιλόγεβις εκτός από τους βαθμούς της νίκης σε κάθε παιχνίδι, θέλει οι παίκτες του να αποκτούν χημεία ολοένα και περισσότερο. Και αυτός είναι αυτή την περίοδο ο βασικός λόγος που δεν υπάρχει μεγάλη δεξαμενή παικτών στις επιλογές του για το βασικό σχήμα.

Από το ματς της Τούμπας θα λείψει ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος με ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ο Νόρντιν Άμραμπατ με θλάση στον δικέφαλο.

Έτσι, λοιπόν και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Σέρβος προπονητής θα επιλέξει ξανά τους ίδιους δέκα από τους έντεκα που έπαιξαν με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Στην εστία θα βρεθεί ο Στάνκοβιτς, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί και στο κέντρο της άμυνας οι Βράνιες, Τζαβέλλας. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Λε Ταλέκ με τον Σιμάνσκι, μπροστά τους στο 4-2-3-1 ο Ντάρκο Γέβτιτς, δεξιά επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία που εξέτισε, αριστερά ο Τσούμπερ και στην κορυφή ο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.