Κλάτενμπεργκ: “Ακριβό αμάξι ναι, στημένα ματς όχι”

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποκάλυψε πως είχε κατηγορηθεί για στημένους αγώνες, λόγω εντός αυτοκινήτου που είχε αγοράσει.

Όπως τόνισε στο “Athletic”, αυτό θα μπορούσε να έχει καταστρέψει την καριέρα του.

Αρχικά, ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε: “Αγόρασα ένα ακριβό αμάξι επειδή είχα μία καλή δουλειά. Η σύζυγός μου το ίδιο. Γιατί να μη φορέσω καλά ρούχα, αν μπορώ; Γιατί να μην αγοράσω ένα καλό σπίτι; Αλλά να με κατηγορείς για στημένα παιχνίδια, είναι ντροπή. Θα μπορούσε να τελειώσει την καριέρα μου. Έχω σφυρίξει σε όλο τον κόσμο και οι Άγγλοι είναι οι καλύτεροι διαιτητές. Κάνουμε λάθη, αλλά είναι διαφορετικό να λες ότι κάποιος είναι διεφθαρμένος. Ξέρω ποιος είναι, αλλά δε θα το πω ακόμα δημόσια. Θα βγει στο μέλλον. Όλοι νομίζουν ότι είναι καλός άνθρωπος, εγώ όμως δεν μπορώ να τον συγχωρέσω”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασίας του με τον Άτκινσον: “Υπήρχε ένας πόλεμος με τον Άτκινσον. Ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά. Παίξαμε σε ένα ματς 5Χ5, του έκανα τάκλιν, μου απάντησε με μπουνιά και απάντησα εγώ. Από τότε κατάλαβα ότι δε θα είμαστε ποτέ φίλοι και είχα το αίσθημα ότι με έβλεπε ως απειλή για την καριέρα του”.

Επίσης, μίλησε για τον Γκάχαμ Πολ: “Είπε ότι δεν ήταν σωστό για έναν διαιτητή να έχει αντρική τσάντα. Αλλά τι είναι; Ποιος το ορίζει; Δεν μπορούσα να τον εμπιστευτώ μετά από αυτό”.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Χάουαρντ Γουέμπ: “Ήμουν καλός μαζί του, τον βοήθησα. Αλλά ο Χάουαρντ, όταν δε σε χρειάζεται, δε σου μιλάει. Είναι ένας ωραίος τύπος. Δεν τον κριτικάρω γι’αυτό, απλά δεν τον χρειάζομαι, όπως αυτός δε χρειάζεται εμένα. Δεν ήθελα να είμαι μέλος της κλίκας τους. Ήθελα απλά να κάνω στη δουλειά μου, αλλά προσπαθούσαν να μου κάνουν κακό. Είχα διαφωνήσει με τα κριτήρια βαθμολογίας, έλεγα ότι η διαιτησία δεν είναι μαθηματικά, αλλά συναίσθημα. Εγώ έτσι έπαιζα, με το συναίσθημα του παιχνιδιού. Αυτό με τοποθέτησε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αλλά πάντα σφύριζα στα μεγάλα ματς γιατί πίστευαν ότι θα τα καταφέρω”.

Τέλος, ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε: “Μία μέρα ο ταχυδρόμος μου έφερε ένα γράμμα, το οποίο δεν είχε τίποτα απ’ έξω στον φάκελο, μόνο το όνομά μου. Κατάλαβα πως ήταν απειλή για τη ζωή μου αυτό… Το μετέφερα στην Αστυνομία, όμως, τι μπορούσε να κάνει;”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.