ΠΑΟΚ: Το προφίλ του αντιπάλου

Ο Παναιτωλικός μέσα από τα "μάτια" των ανθρώπων του "Δικεφάλου"

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ, ο “Δικέφαλος” παρουσίασε τον επικείμενο αντίπαλό του.

Όπως αναφέρουν σχετικά οι άνθρωποί του: “Η παραμονή την περσινή σεζόν ήρθε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ. Από μόνο του ως γεγονός μαρτυρά πως κάτι δεν πήγε καλά. Ή μάλλον ότι έγιναν λάθη. Τα οποία στον Παναιτωλικό φαίνεται πως αναγνωρίζουν και γι’ αυτό προχώρησαν σε ένα ακόμα restart.

Μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στη τρίτη αγωνιστική κι ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου έχει ήδη ξεπεράσει τον εαυτό της σε ένα σημαντικό τομέα. Την εκτός έδρας επίδοση.
Τη σεζόν που μας πέρασε, δεν είχε ούτε μία εκτός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια, ενώ το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και την ακριβώς προηγούμενη.

Σε 13 ματς πριν τα Play Out, ο Παναιτωλικός είχε μηδέν νίκες και μόλις δύο γκολ ενεργητικό. Με πέναλτι και τα δύο. Την προηγούμενη αγωνιστική στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και νίκη πέτυχε και με δύο γκολ.

Παρά την καλή τους εμφάνιση στο Περιστέρι, όμως, οι Αγρινιώτες ξέρουν πως το ζητούμενο είναι η συνέχεια και μπροστά τους έχουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και την Λαμία.

Φαίνεται πάντως, πως ο Παναιτωλικός αυτή τη σεζόν μπορεί να ευελπιστεί ότι δεν θα κινδυνεύσει ουσιαστικά με υποβιβασμό. Με το «καλημέρα» έχει δείξει χαρακτήρα, πείσμα και συγκέντρωση. Η αλλαγή νοοτροπίας σε συνδυασμό με την θέληση των παικτών και την έμπνευση του Αναστασίου μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα πιο ψηλά.

Εποχή Αναστασίου

Η πρώτη και σημαντική αλλαγή στην ομάδα του Αγρινίου, άλλωστε, αφορούσε τον προπονητή. Ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε την «σκυτάλη» στον Γιάννη Αναστασίου. Ο «Ολλανδός», έχει να επιδείξει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε Ελλάδα (ΠρέβεζαΕθνικός Π.ΟΦΗ) και κυρίως στο εξωτερικό (ΆντερλεχτΡόνταΆγιαξΣπάρτα Ρότερνταμ). Κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Ολλανδίας, πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ το 2014 ως προπονητής σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Έπειτα από περάσματα από Ολλανδία (Ρόντα), Βέλγιο (Κορτράικ), Κύπρο (Ομόνοια) και Ατρόμητο κι ο Αναστασίου ψάχνει το δικό του restart και θέλει να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Αναδόμηση του ρόστερ

Ο Παναιτωλικός είχε ένα γεμάτο καλοκαίρι. Αποχώρησαν παίκτες όπως οι ΜατσόλαΚωνσταντόπουλος και Μάσουρεκ και αποκτήθηκαν 12 νέοι ποδοσφαιριστές.

ΚορνέλιουςΛούιΡοντρίγκεςΧουχούμηςΦλόρεςΒργκοτςΜπακαδήμαςΜόρσεϊ κι Αποστολάκης ήταν οι επιλογές των Αγρινιωτών στην αρχή του μεταγραφικού «παζαριού». Στη συνέχεια απέκτησαν τον Ζεστέντ για την επίθεση, τον Βαρόνε από την Ρετζιάνα και στο φινάλε λόγω του τραυματισμού του Περέιρα, υπέγραψαν και τον Αντούνες“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.