Ολυμπιακός: Η θέση που δεν έχει… αντίπαλο


Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα φιλικά του καλοκαιριού, στα επίσημα ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στο φιλικό με τον Άρη, παρουσιάζει κάποια προβλήματα που καλείται να λύσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα δύο άκρα τις άμυνας, αλλά και στην θέση του επιτελικού χαφ, του παίκτη που θα “γλυκάνει” το παιχνίδι των Πρωταθλητών στον άξονα της μεσαία γραμμής.
Δεν είναι εύκολο το έργο του Μαρτίνς, όχι γιατι δεν έχουν τους παίκτες οι ερυθρόλευκοι, αφού γι’αυτό φρόντισε η διοίκηση της ομάδας, αλλά γιατί χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Υπάρχει όμως μία θέση, αυτή του τερματοφύλακα, η οποία στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ σηματνική και στον Ολυμπιακό έχουν την τύχη να έχουν τρεις εξαιρετικούς κίπερς.

Αρχικά ο Τόμας Βατσλίκ, ο Τσέχος είναι σε τρομερή κατάσταση, το έδειξε στο Euro, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Εθνική του ομάδα πριν από τρεις μέρες στο ματς με την Λευκορωσία και τώρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περέα του Λουκάκου. Αξίζει να πούμε πως ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο αποθέωσε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού για τις εμφανίσεις του στο Euro.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ
ΤΖΟΛΑΚΗΣ ΠΗΓΗ: In Time Sports

Δεύτερος τερματοφύλακας για τον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε μία ακόμη σπουδαία εμφάνιση με τα γαλανόλευκα κόντρα στους Δανούς, κατεβάζοντας τα ρολά δύνοντας τη δυνατότητα στην Εθνική να πάρει την ισοπαλία. Παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακό ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Τέλος, σε όσα παιχνίδια κι αν έχει παίξει έχει δείξει εξαιρετική σταθερότητα, έχει δείξει ετοιμότητα και ικανότητες ο επίσης διεθνής Όγκμουντουρ Κρίνστινσον.
Το ίδιο έκανε και με τον Άρη. Έδειξε πως ο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει και τον ίδιο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, καθώς στην Ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι.

Είναι σημαντικό να έχεις… ήσυχο το κεφάλι σου σε μία τόσο σημαντική θέση, όπως αυτή του τερματοφύλακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.