Φιλική νίκη Παναιτωλικού επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος να έληξε ισόπαλο, όμως το φιλικό του Σαββάτου κρίθηκε υπέρ του Παναιτωλικού.

Μπορεί το μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος να έληξε ισόπαλο, όμως το φιλικό του Σαββάτου κρίθηκε υπέρ του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Αγρινίου φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο στο πρωτάθλημα είχε αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 στο καλύτερο -κατά πολλούς- μέχρι στιγμής παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ενα γκολ φάουλ του Μπουμάλ στο 66ο λεπτό, ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ. Αρκετές αλλαγές πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές, καθώς ήθελαν να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και συστήματα.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας πρόσφερε αναμνηστική φανέλα της ομάδας στον Μιχάλη Γλυκοκάλαμο και τον Γιώργο Κετσιλή, για την οικονομική ενίσχυση των οποίων διατέθηκαν τα έσοδα του αγώνα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο (86′ Τσάπαλος), Κουτρομάνος (61′ Ετζενγκέλε), Γκόλιας, Αναστασιάδης (61′ Κούσας), Μουμίν (82′ Καπνόπουλος), Μπουμάλ (74′ Σέγε), Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Μπαμόγκο (74′ Παππάς), Σιόντης (46′ Ρότσα).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός (46′ Φεργκούς), Κώτσιος (46′ Σκαρντοβέλι), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (83′ Τσάνης), Τζημόπουλος, Μπεσέρα (61′ Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι (61′ Γεωργίου), Κεϊτά, Ζαϊρί (83′ Οικονόμου), Μπακαγιόκο Μ. (61′ Κουέβας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.