Επιμένει η Γιουβέντους για Μανωλά

Οι Ιταλοί τονίζουν πως η Γιουβέντους δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά και πως μαζί με την Άρσεναλ είναι οι δυο ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση του Έλληνα αμυντικού.

Οι Ιταλοί τονίζουν πως η Γιουβέντους δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά και πως μαζί με την Άρσεναλ είναι οι δυο ομάδες που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «goal.com», το οποίο επικαλείται πηγές από την Ιταλία, η «βέκια σινιόρα» αναμένεται να ξεκινήσει επαφές τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».


Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Daily Mail» τονίζει σε δημοσίευμά της, πως η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να εντάξει τον Έλληνα αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό της. Όπως τονίζει στο δημοσίευμα ο διεθνής αμυντικός προορίζεται για αντικαταστάτης του Τόμας Βερμαέλεν. Επίσης, υπογραμμίζεται πως η Άρσεναλ προσπαθεί να πείσει τον Μανωλά να μετακομίσει στο Λονδίνο, όμως ο παίκτης θέλει εγγυήσεις πως θα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων». Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του για την παραχώρηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού και περιμένει τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν τις προσφορές τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.