Για την ενίσχυση της UNICEF

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε φιλικό προετοιμασίας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της UNICEF (21:30 Novasports 1).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε φιλικό προετοιμασίας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της UNICEF (21:30 Novasports 1). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτελεί μια καλή πρόβα για τους «ερυθρολεύκους», εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Μίτσελ να έχει την ευκαιρία, ώστε να τεστάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και κυρίως τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα.


Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα θα τιμηθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την προσφορά του στην ομάδα. Τη βράβευση θα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αντιμετωπίζει μικροενοχλήσεις. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Χολέβας, Σιόβας και Φορτούνης.


Στην αποστολή του Ολυμπιακού έχουν συμπεριληφθεί οι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.