Μπάγερν Μ. – Κολωνία 3-2: Λύτρωση με “κεραυνό” Γκνάμπρι για τους “Βαυαρούς” (hls)

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Κολωνίας με 3-2 στην Αλιάνζ Αρίνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga. Τη νίκη στην ομάδα Νάγκελσμαν έδωσε ο Γκνάμπρι, με εκπληκτικό τελείωμα στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μπάγερν Μονάχου και Κολωνία μας χάρισαν μια εκπληκτική “ποδοσφαιρική παράσταση”.

Οι δύο συλλόγοι έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο σχεδόν καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, οι μεταβιβάσεις και οι συνδυασμοί τους ήταν εξαιρετικοί και το θέαμα πλούσιο.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης καμάρι τόσο η ομάδα του Νάγκελσμαν, όσο και εκείνη του Μπάουμγκάρντ δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Αξιοσημείωτο είναι πως σημειώθηκε μόλις ένα σουτ στο στόχο, το πρώτο 45λεπτο.

Ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν αυτός που άνοιξε τον “χορο των γκολ” , στο 50ο λεπτό, με όμορφο τελείωμα, έπειτα από ασίστ του Τζαμάλ Μουσιάλα.

Εννέα λεπτά αργότερα ο πολύπειρος Τόμας Μίλερ διάβασε εξαιρετικά τη φάση, πέρασε την μπάλα στον Σέρτζ Γκνάμπρι και ο τελευταίος, δείχνοντας τρομερή ετοιμότητα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του

Παρ’όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, βελτίωσαν αισθητά το παιχνίδι τους και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση. Αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον Άντονι Μοντέστ στο 60′ και στο 62‘ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ουτθ.

Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του όμως δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Επιθυμούσαν διακαώς να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο και εντέλει τα κατάφεραν. Ο Γκνάμπρι ήταν αυτός που τους χάρισε τους τρεις βαθμούς με “κεραυνό”, που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Χόρν.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Νιανζού (46′ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ζίλε, Ντέιβις (88′ Ρίτσαρντς), Σανέ (46′ Μουσιάλα), Κίμιχ, Γκορέτσκα (66′ Τολισό), Ντέιβις, Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Γκνάμπρι (Τσουπό-Μότινγκ)

Κολωνία (Στέφεν Μπάουμγκαρτ): Χορν, Εχιζίμπουε, Μερέ, Τσίχος, Χέκτορ, Σκιρί, Τίλμαν, Λιούμπιτσιτς (76′ Σάουμπ), Κάιντς (69′ Άντερσον), Ουτ (66′ Ντούντα), Μοντέστ (76′ Λέμπερλε)

Tα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

περισσότερα σε λίγο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.