Μήτρογλου-Μπρούνο: Άλλος για Κύπρο κι άλλος για Μολδαβία…

Για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να ενδιαφέρεται ο Απόλλων Λεμεσού, ενώ για την προσθήκη του Μπρούνο Φελίπε στο ρόστερ της η Σερίφ Τιρασπόλ

Στο ρόστερ του Άρη προστέθηκαν επτά νέοι παίκτες (Φαμπιάνο, Λούμορ, Ιτούρμπε, Ντένις, Χαΐροβιτς, Εντιαγέ και Καμαρά) και ενδέχεται να προστεθούν κι άλλοι δύο, οι Γκιντάν και Μπρόρσον (ή όποιος άλλος κεντρικός αμυντικός), όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ανακατατάξεις στο ρόστερ θα συνεχιστούν μόνο με προσθήκες. Αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις, όπως για παράδειγμα του Μπρούνο Φελίπε και του Κώστα Μήτρογλου.

Για τον Μπρούνο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σερίφ Τίρασπολ. Η ομάδα της Μολδαβίας, που παίζει στα πλέι οφ του Champions League, θέλει να εντάξει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο δυναμικό της και οι πληροφορίες λένε ότι έχει κινηθεί ήδη γι’ αυτόν. Σε ό,τι αφορά στον Άρη, οι “κίτρινοι” αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερο, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι από την έως τώρα παρουσία του, ενώ η μεσοεπιθετική γραμμή έχει πλέον πλειάδα παικτών.

Ενώ το θέμα του Μπρούνο αναμένεται να τελειώσει εντός των ημερών, για τον Κώστα Μήτρογλου είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Σημερινό (19/8) κυπριακό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έλληνας κεντρικός επιθετικός είναι στη λίστα των υποψήφιων του Απόλλωνα Λεμεσού, όμως, από αυτό το σημείο έως ότου γίνει πράξη μια τέτοια μετακίνηση υπάρχει δρόμος πολύς. Πρέπει να συναινέσει ο παίκτης να φύγει από τον Άρη, πράγμα όχι εύκολο, και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Για την περίπτωσή του οι συζητήσεις είναι ήδη πολλές και αναμένεται να γίνουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες μεταξύ αυτού και των διοικούντων την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.