Παναθηναϊκός: Με τον τρόπο του Ιβάν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει πάνω του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και ελέγχει ενδελεχώς κάθε περίπτωση πριν δώσει το τελικό "ΟΚ". Παράλληλα όμως μεγαλώνουν και οι ευθύνες στις πλάτες του για τον νέο Παναθηναϊκό που θα παρουσιάσει στην αρχή της σεζόν.

Πολύς λόγος γίνεται για τις καθυστερήσεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Για την ώρα έχουν αποκτηθεί οι Κώτσιρας, Πέρεζ και Σάρλια και πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά.

Το μοντέλο που έχει αποφασίσει να “τρέξει” ο Παναθηναϊκός δίνει κάθε δικαιοδοσία στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ώστε να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές του “τριφυλλιού”.

Αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που έχει σε αυτό το κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξετάζει κάθε περίπτωση ενδελεχώς ώστε να είναι σίγουρος πως κάθε παίκτης που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας θα μπορεί να βοηθήσει πραγματικά.

Έχουμε φτάσει όμως σε ένα σημείο που μένουν σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της και τα κενά “φωνάζουν”.

Συνεπώς πλέον, όποιος παίκτης και αν αποκτηθεί θα είναι δύσκολο να ενσωματωθεί τόσο άμεσα ώστε να ενισχύσει άμεσα στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος.

Προφανώς ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι μπορεί να πάει με την ομάδα ως έχει σε αυτά, και μμα χρησιμοποιήσει και το κενό λόγω εθνικών ομάδων ώστε να ενσωματώσει όποιον νέο παίκτη έρθει στην ομάδα για να είναι έτοιμος την 3η αγωνιστική.

Όσο όμως περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει και η ευθύνη του έμπειρου τεχνικού σε περίπτωση στραβών αποτελεσμάτων στην αρχή της σεζόν, κάτι που ο σύλλογος δύσκολα θα αντέξει για άλλη μια χρονιά.

Όπως σε κάθε περίπτωση νέας ομάδας, καθρέφτης θα είναι το γήπεδο και τα αποτελέσματα. Ειδικά αυτά με τον Απόλλωνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζουν ήδη κρίσιμα για τον νέο Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.