Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση για Σανκαρέ

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο η Γκιρεσουνσπόρ έκανε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σανκαρέ. Απομένει το "ναι" του ποδοσφαιριστή.

Στο “πράσινο” στρατόπεδο οι εξελίξεις πλέον τρέχουν ραγδαία, τόσο ως προς τις αποδεσμεύσεις και τις πωλήσεις, όσο και ως προς την ενίσχυση της ομάδας.

Έτσι συνεχώς υπάρχουν δημοσιεύματα για παίκτες του “τριφυλλιού” που ουσιαστικά είναι εκτός λίστας Γιοβάνοβιτς. Ένας εξ αυτών των παικτών είναι και ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τούρκο δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η Γκιρεσουνσπόρ έκανε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 31χρονου χαφ.

Το περιβάλλον του ίδιου το ποδοσφαιριστή, ο οποίος προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να πείσει τον Σέρβο τεχνικό ώστε να μείνει στο “τριφύλλι”, υπερτονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες για το μέλλον του Σανκαρέ. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Παναθηναϊκό να τα έχει βρει σε όλα με την Γκιρεσουνσπόρ και να απομένει μόνο το “ναι” του ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης