Σίσιτς: «Δίκαιη η νίκη στη Νέα Σμύρνη»

Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η νίκη 3-1 του ΟΦΗ απέναντι στον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μίρνες Σίσιτς. Ίδια συνέχεια θέλει ο Σλοβένος παίκτης από τους Κρητικούς.

Πέρα για πέρα δίκαιη ήταν η νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Πανιώνιο, όπως υπογράμμισε ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός τόνισε πως άπαντες στην κρητική ομάδα είναι χαρούμενοι με την έως τώρα πορεία της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά.


Ο Σίσιτς αναχώρησε για την πατρίδα του, εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Νίκος Αναστόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η ομάδα μας πήρε δίκαια τη νίκη. Ακόμη και στο διάστημα που μας πίεσε ο Πανιώνιος στις αρχές του β’ μέρους, δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει. Δεν ανησυχήσαμε ούτε όταν μείωσε το σκορ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νέα επιτυχία μας. Φυσικά δεν μένουμε στη νίκη αυτή, που ανήκει πλέον στο παρελθόν. Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε τη θετική πορεία που έχει ο ΟΦΗ και, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν βλέπουμε μακριά. Η φετινή αγωνιστική σεζόν έχει μακρύ δρόμο και χρειάζεται υπομονή και δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.