Οι Ισπανοί στέλνουν Αραούχο, η ΑΕΚ κρατά… χαμηλά τη μπάλα (pic)

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Σέρχιο Αραούχο θα βρίσκεται στην Αθήνα την Παρασκευή, όμως την ίδια ώρα η ΠΑΕ ΑΕΚ... χαμηλώνει τη μπάλα λέγοντας πως δεν υπάρχει συμφωνία

Η πλειοψηφία μιλάει για δεδομένη συμφωνία της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας για την αγορά του Σέρχιο Αραούχο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προκύπτει κάτι τέτοιο (αλλά ότι είναι πολύ κοντά), ενώ και η “κιτρινόμαυρηΠΑΕ κρατάει… χαμηλά τη μπάλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει καμία συμφωνία και καμία μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όπως και να ‘χει όμως όλα αυτά είναι σίγουρα θετικά μηνύματα που δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα η μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ θα γίνει πραγματικότητα.

“Η υπογραφή απέχει ένα βήμα”

Την ίδια ώρα, οι Ισπανοί παρουσιάζουν ως τελειωμένη την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Χεσούς Ισκιέρδο να τονίζει πως την Παρασκευή η συμφωνία θα είναι και επίσημη.

«Η υπογραφή απέχει μόλις ένα βήμα από το να γίνει επίσημο (σ.σ ΑΕΚ). Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αραούχο, ο παίκτης αναμένει να είναι στην Ελλάδα αυτή την Παρασκευή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ισπανός δημοσιογράφος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.